2022-09-15 08:41:59

Budapest Hair Show 2022 - fókuszban a frizura trendek

A bwnet.hu bemutatja nagy népszerűségnek örvendő divateseményét: a Mastercard-Unicredit Budapest Hair Show-t.

Az esemény Közép- Kelet Európa legrangosabb fodrász-szakmai eseménye, ahol a világ legelismertebb szaktekintélyei mutatják be a következő szezon frizura trendjeit Budapesten.

Idén a Budapest Hair Show a kifutó csillogó világát elérhetővé teszi a nagyközönség számára is. 5 nagyszabású showműsor világszerte elismert és hazai formációk, több, mint 100 fodrász, 80 modell közreműködésével egy este, egy színpadon.

PROGRAM

21.00 Kapunyitás

22.00 HAZAI ÉS NEMZETKÖZI HAIRSHOW A KÖVETKEZŐ SZEZON TRENDJEIVEL

23.20-02.00 EXKLUZÍV KOKTÉLPARTY

Egy este, mely minden megszokástól eltér. A Várkert Bazár impozáns épülete ad otthont az eseménynek, ahol a showműsorokat követően egy exkluzív koktélparty veszi kezdetét top DJ-k társaságában a divatra fogékony közönség számára.

 

BUDAPEST HAIR SHOW

2022. szeptember 17.

Budapest, Ybl Miklós tér 2-6.

Várkert Bazár

 

FASHION TRIP és KOKTÉLPARTY jegy ára augusztus 31-től: 10.000 Ft

Szakmai jegyek fodrászoknak ide kattintva érhetőek el.

 

BUDAPEST HAIR SHOW FASHION TRIP JEGYVÁSÁRLÁS


NAGYSZABÁSÚ DIVATESEMÉNY FÓKUSZBAN A FRIZURA TRENDEKKEL

Párizs. Milánó. New York. Budapest.

Ma már nem csupán az öltözék kerül fókuszba a divat fellegváraiban. A teljes összhatás: frizura, smink, öltözék és a kisugárzás alkot egy egészet a kifutón, majd ez valósul meg a hétköznapok során.

A Budapest Hair Show a frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és a divat témakörét, irányt mutat a stílusos megjelenéshez. Ki más lehetne ebben a leghitelesebb, mint maguk a világmárkák és az őket képviselő fodrász művészek? 

A legújabb frizura trendek testesülnek meg, ahol lehengerlően tehetséges magyar formációk és nemzetközi sztárfodrászok alkotásia váltják egymást a kifutón egy lüktető, dinamikus és igazán látványos showműsor keretében. Az eseményen teret kap a smink, ruha és a szépségápolás teljes kelléktára. Így alkot egy teljes egészet a színpadi produkció.

Az est folyamán a bemutatók mellett számos egyéb izgalmas program is várja az érdeklődőket a támogató partnerek strandjain: frizura és hajápolási újdonságok, innovációk sora mutatkozik be, nyereményjátékok, kedvezményes vásárlási lehetőségek és termékbemutatók.

Majd egy exkluzív koktélpartyval zárul az esemény.

 

BUDAPEST HAIR SHOW FASHION TRIP JEGYVÁSÁRLÁS