2023-10-13 13:00:00

Balayage hajfestés Budapesten, természetes, lágy átmenetekkel

A balayage hajfestés immár több éve a divat élvonalában jár, már-már örök klasszikusnak is mondható. A szivárvány szinte összes árnyalatában elkészíthető, elegáns és minden esetben egyedi végeredményt biztosít. Mindig rejlik benne valamilyen újdonság, ami által a balayage hajfestés folyamatosan képes megújulni.

Bucskó Eszterrel, a L'inizio szalon tulajdonosával beszélgettünk a balayage rejtelmeiről és tökéletes elkészítéséről a megfelelő hajápolási termékekkel.

Tarts velünk, ismerd meg a technikát Bucskó Eszter segítségével, és jelentkezz be online balayage hajfestésre Budapesten!

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

Balayage hajfestés Budapesten a L'inizio Szalonban

,,A szalonom a L’inizio nevet kapta, melynek jelentése a kezdet. A legtöbb fodrászhoz hasonlóan nekem is az volt az álmom, hogy egyszer nagyon sikeressé válhassak a szakmámban és a saját szalonomban valósíthassam meg a céljaimat. Amikor a szalonom nevén gondolkoztam,  valami olyanra vágytam, ami mindig eszembe juttatja azt, hogy honnan indultam, és ezért esett a választásom a L'inizio névre.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen fantasztikus csapattal dolgozok együtt.

Az elejétől fogva fontos volt számomra, hogy olyan emberek legyenek körülöttem, akik pont annyira a frizurák és a divat rabjaivá váltak, mint én. Úgy gondolom, hogy a szakmai alázaton és a kézügyességen kívül a teljes összhang eléréséhez fontos, hogy a fodrásznak hobbijává váljon a munkája." - Bucskó Eszter, a L'inizio Szalon tulajdonosa 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

Egy fodrászat a balayage hajfestésre szakosodva

,,A szalonom leginkább a fénykorát élő, örök klasszikussá vált balayage hajfestések elkészítésére szakosodott.

Természetesen szolgáltatásaink tárháza hatalmas, de a főprofilunk a balayage hajfestések professzionális elkészítése, a korrekciós hajfestések és a megfelelő szalonkezelés, otthoni hajápolási rutin kialakításában való segédkezés. 

A vendégnek mindig felhívom a figyelmét arra, hogy egy szépen elkészített szőke haj, akkor őrzi meg ragyogását, ha otthon is megfelelően van ápolva. Így nem meglepő, hogy márka, amivel dolgozunk különösen nagy hangsúlyt fektet a különböző terápiákra." - Bucskó Eszter, a L'inizio Szalon tulajdonosa 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

Balayage hajfestés Budapesten természetes alapanyagú termékekkel

,,A márka, ami mellett döntöttem nem más, mint a Davines. Már a szalonom megnyitásakor sem álltak távol tőlem a Davines termékei, mert már évek óta ezekkel dolgoztam. A márka hisz a tudatosságban és a természetességben. A Davines termékei:

  • a lehető legmagasabb minőségű, válogatott természetes alapanyagokból készülnek,
  • vegán - kizárólag parabén és szulfátmentes - professzionális hatásfokú termékek, amik nem tartalmaznak kőolaj származékot és nem tesztelték állatokon,
  • minden termék 88-90% feletti természetes alapanyag tartalommal büszkélkedhet,
  • az összes felhasznált alapanyag BIO termesztésű és fair trade beszerzési forrásból származik.

Az utóápoló termékek minősége és tárháza is kiváló. Minden vendég, aki először találkozik a márkával, többé nem szívesen használ mást.

Számomra fontos volt, hogy olyan termékkel tudjak szolgálni a vendégeimnek, amivel én is maximálisan elégedett vagyok és nyugodt szívvel tudom ajánlani." - Bucskó Eszter, a L'inizio Szalon tulajdonosa 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

Balayage hajfestés Budapesten - korlátlan lehetőség

,,A balayage szinte már senki számára nem ismeretlen technika és a végeredmény. Egy szépen elkészített balayage öltözteti a viselőjét. A balayage hajfestés a szivárvány bármely színében elkészíthető, így a különleges végeredmény minden esetben garantált. Alapvetően a balayage hajfestés kapcsán finom, természetes átmenetekről beszélünk. Azonban 2023-ban már azt a világot éljük, amikor az extrémebb frizurák is teret kapnak a hétköznapi viseletekben, így az átmenetek típusa is lehet különleges." - Bucskó Eszter, a L'inizio Szalon tulajdonosa 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

A balayage hajfestés különböző árnyalatai 

,,Manapság a hamvas árnyalatok a legnépszerűbbek minden szín esetében, viszont én kedvelem a melegebb árnyalatokat is. Ha alkalmam adódik és olyan karakterű vendég ül a székemben, akinek az arcához, tónusaihoz passzol egy melegebb árnyalat, biztosan ajánlom neki. 

Számomra külön öröm, hogy egyre inkább jönnek vissza divatba a vörös árnyalatok. Roppant jól tud mutatni egy balayage frizura vöröses árnyalatokkal kombinálva. Sőt, egy precízen, maximális odafigyeléssel elkészített balayage frizura minden árnyalattal jól mutat.  

Amire érdemes hangsúlyt fektetni egy konzultáció során, az a vendég hajtövének színe, hogy a hajhossz végleges színe passzoljon hozzá. Persze manapság már tényleg minden divatos, de én mindig is szerettem a természetes vonalat, különösen a hajakat illetően. Elvégre a balayage hajfestés egy finom átmenetet jelent, amire érdemes felhívni a vendégek figyelmét is."  - Bucskó Eszter, a L'inizio Szalon tulajdonosa 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

 

balayage_hajfestes_budapesten_linizio

Tökéletesen elkészített balayage technikára vágysz lágy átmenetekkel? Jelentkezz be online balayage hajfestésre Budapesten!

Bucskó Eszter vár Téged is balayage hajfestére Budapesten, a L'inizio Szalonban! Csodáld meg az általa készített lehengerlő balayage hajfestéseket, és jelentkezz be hozzá online! 

 

L’inizio
1186 Budapest, XVIII. kerület
Benedekfalva utca 16

 

Online időpontfoglalás