2020-01-30 11:00:29

Alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

Rengeteg fontos alkalom van, mikor egyáltalán nem mindegy, milyen frizurával jelenünk meg. Neked is közeleg egy ilyen időpont az életedben? Legyen az esküvő, szalagavató, randi, vagy egy elegánsabb party, mi felkészítünk rá! Kíváncsi vagy, hogy készülhet el az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon? Képekkel inspirálunk, hogy megmutassuk, hogy milyen sokféle és gyönyörű frizurát készíthetsz magadnak, ha éppen nincs időd beugrani a fodrászhoz.

 

Csatold fül mögé!

Ebben az évben hódítanak az egyszerű, de elegáns hullámcsatok, így nem meglepő, hogy azok a frizurák is divatba jönnek, amik nem bonyolítják túl a hajformázást. Ha egyszerűen kivasalod a hajad, esetleg adsz neki egy kis hullámos textúrát, és a füled mögé simítod, máris kész a red carpet look! Ha pedig megbolondítod egy divatos csattal, csak még inkább rád szegeződnek majd a tekintetek! Csodás választás ez az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon elkészítve!

 

alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

 

Fonások rövidebb hajra

Tévedés, hogy rövidebb hajon nem áll olyan jól a fonás, vagy nem lehet elkészíteni! Nem csupán hihetetlenül stílusos ez az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon, de meglepően könnyű is elkészíteni! A fonás ráadásul mindig is jó ötlet, ha egy kicsit fel akarod dobni a frizurádat, hogy ne érezd átlagosnak. Nagyon nőies hatást érhetsz el a hajtrenddel, ha nem hagyod egyenesen a válladra omlani a fürtjeidet, hanem viszel bele egy kis csavart, némi hullámot, és már meg is van az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthonról a közelgő alkalomra!

 

alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

 

Klasszikus oldalválaszték loknikkal

Ha csodaszép hosszú hajad van, az a legjobb, ha büszkén meg is mutatod! Ehhez pedig nem is kell más, mint a választékod az egyik oldalra fésülni, kicsit feltupírozni, és kisebb-nagyobb loknikat varázsolni a hosszú fürtjeidből. Hidd el, ez az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthonról odavonzza a tekinteteket, mindenki a te hajkoronádat fogja csodálni! Ha pedig az egyik oldalt el is tűzöd egy kisebb csattal, az arcod is kiemelheted, és a füleid is a figyelem középpontjába állíthatod. Hogy ez miért lenne jó? Csak annyit mondunk: elő a legszebb fülbevalókkal! 

 

alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

 

Lófarok

Elsőre talán furcsán hangozhat, hogy egy egyszerű lófarokba kössük a hajunkat egy alkalomra, hisz ez az első dolog, amit általában otthon teszünk, ha kényelmesen akarjuk érezni magunkat. Fogunk egy hajgumit, és végre felfogjuk vele a zavaró, arcunkba lógó tincseket. Igen ám, de mint mindent, ezt is lehet gondosan és esztétikusan csinálni, akkor pedig egy tökéletes alkalmi frizura keletkezik a sablonos lófarokból! Megbolondíthatjuk fonással, hajkiegészítőkkel is, a hajvégeket be lehet hullámosítani, ennél a hajtrendnél a határ valójában a csillagos ég. Ez az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon kényelmesen elkészíthető, és csodás végeredménye lesz!

 

alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

 

Konty

Az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon trendjei közül ez az egyik olyan variáció, aminek aztán tényleg csak a fantáziád szabhat határt! Lehet kisebb, nagyobb, helyezheted a tarkód közelébe, vagy a fejtetőre, feldobhatod hajcsatokkal, virágokkal, díszes kiegészítőkkel, ez mind rajtad áll! De kiegészítők nélkül is megállja a helyét ez az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon, sőt, ha egy kicsit nehezebben elkészíthetőre, de mutatósra vágysz, jobb is az összhatás, ha elhagyod a csillogó dekorációt. 

 

alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon

 

Neked is megtetszettek az alkalmi frizura hosszú és félhosszú hajból otthon trendjei? Nézz szét a legjobb szalonok közt, és foglalj online időpontot itt, a Beauty World Net-en!

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!