2024-02-16 08:30:03

Bemutatjuk az Alfaparf Milano Professional nagyköveteit Magyarországon

Az Alfaparf Milano Professional bemutatja két fodrász nagykövetét Czafik Tamás és Németh Levente személyében. A két szakembernek nagyon szigorú követelményeknek kellett megfelelni, hogy betölthessék ezt a megtisztelő pozíciót, és méltón képviselhessék a márkát.

Tarts velünk, és ismerd meg Czafik Tamás és Németh Levente nagyköveteket!

uj_alfaparf_milano_professional_nagykovetek_magyarorszagon

Alfaparf Milano Professional Nagykövetei: márka képviselet és közösségépítés Magyarországon

A nagykövetek szerepe nem más, mint a márka és a vállalat képviselése a helyi tevékenységek során. Oktatások, kollekció fejlesztések, fotózások, interjúk, valamint saját közösségi oldalaik segítségével népszerűsítik az Alfaparf Milano Professional termékeit Magyarországon.

A márka szigorú követelményeket adott meg a nagyköveti pozícióhoz, mint a kiemelkedő kommunikációs képesség, illetve a kiváló hajfestés és hajvágási készségek.

 

uj_alfaparf_milano_professional_nagykovetek_magyarorszagon

Czafik Tamás - A kreativitás megtestesítője 

Az Alfaparf Milano Professional egyik magyarországi nagykövete, Czafik Tamás, mosonmagyaróvári szalontulajdonos, aki 2023-ban debütált a Hair-Line színpadán. Több, mint 10 éve dolgozik a márka termékeivel. Kreativitást, szenvedélyt és innovációt visz minden általa készített remekműbe. Tomi hisz abban, hogy akkor tudsz valami igazán különlegeset alkotni, ha önmagadat adod. Igazán a színpadon érzi magát otthon.

Ismerd meg Czafik Tamást! 

 

uj_alfaparf_milano_professional_nagykovetek_magyarorszagon

Németh Levente - Szenvedélyes oktató

Az Alfaparf Milano Professional magyarországi másik nagykövete, Németh Levente. Igazi fodrász dinasztia sarja, az ereiben van a szakma iránti elkötelezettség, szinte a kezdetek óta kizárólag a márka termékeit használja. Veszprémi szalontulajdonos, mestervizsga elnök, 2016 óta a Hair-Line oktatócsapatának tagja. Imád oktatni, így a csapat tagjaként elsősorban erre szeretné fektetni a hangsúlyt. Levente hisz abban, hogy ebben a szakmában minden a folyamatos fejlődésről, tanulásról szól, illetve, hogy ami a legegyszerűbbnek tűnik, amögött áll igazán magas szintű tudás.

 

uj_alfaparf_milano_professional_nagykovetek_magyarorszagon

Ismerkedj meg Rudy Mostarda kollekciójával az Alfaparf Milano Professional nagyköveteinek közös oktatásán!

A két jelölt kiválasztása után egy olaszországi nemzetközi meetingre hívták őket, ahol Rudy Mostarda, az Alfaparf Milano Professional globális kreatív igazgatója avatta be őket a nagyköveti tevékenység részleteibe. A 3 napos milánói tréning során többek között az új kollekció bemutatására összpontosítottak, valamint arra, hogyan közvetítsék ezt a magyar fodrászok felé. Ezután a gyakorlatba ültették át a tudást egy workshop keretein belül.

 

Foglalj időpontot online Czafik Tamáshoz!

 

Ez is érdekelhet: 

Interjú Czafik Tamással, az Alfaparf Milano Professional nagykövetével

Szabó Zsófi elárulta nekünk a gyönyörű hajkoronájának titkát!

Így hordd a hajad 2024-ben! - Frizura trendek 2024

Divatos frizurák 50 felett: ezek a legmenőbb frizurák és hajszínek