Elsőként Magyarországon a Sculptural Face Lifting kezelés - az Elite Studioban Miskolcon

Bistei Barbara, az Elite Studio tulajdonosa és esztétikai szakértője, aki egy egyedülálló kezelést: a Sculptural Face Lifting-et elsőként hozta be Magyarországra. Ez egy egyedülálló eljárás, amely kockázatok és mellékhatások nélkül tünteti el az öregedés látható jeleit. Fő szempont pedig a természetes eredmények elérése, fenntartása, vagy visszaállítása plasztikai beavatkozások nélkül. Egy biztos...nagy sikere lesz, hiszen fantasztikus változások érhetőek el általa. Ismerd meg Te is és tudd meg cikkünkből, hogy milyen hatásai vannak az új eljárásnak.

Bistei Barbara, az Elite Studio tulajdonosa és esztétikai szakértője, aki egy egyedülálló kezelést: a Sculptural Face Lifting-et elsőként hozta be Magyarországra. Ez egy egyedülálló eljárás, amely kockázatok és mellékhatások nélkül tünteti el az öregedés látható jeleit. Fő szempont pedig a természetes eredmények elérése, fenntartása, vagy visszaállítása plasztikai beavatkozások nélkül. Egy biztos...nagy sikere lesz, hiszen fantasztikus változások érhetőek el általa. Ismerd meg Te is és tudd meg cikkünkből, hogy milyen hatásai vannak az új eljárásnak. <br />

 

Sculptural Face Lifting kezelés- mi is ez pontosan? 

Számos öregedésgátló, bőrfiatalító kezelést ismerünk már, ám ez most valami merőben más. Bistei Barbara elmondta nekünk mit érdemes tudnunk erről az újfajta kezelésről.

A Sculptural Face Lifting kezelés lényegében egy olyan különleges technika, amely kockázatok és mellékhatások nélkül tünteti el az öregedés látható jeleit az arc-, nyak- és dekoltázs területén, de hatása valójában az egész testre kiterjed. A testben zajló felépítő folyamatok képességét erősíti és gyorsítja fel úgy, hogy biztosítja a test, az arc és a lélek megújulása, megfiatalítását.

Ez az eljárás újdonság a holisztikus szemléletet követő szépségipari ágazatban. A kozmetikai ipart sajnos az utóbbi időkben az invazív beavatkozások, plasztikai műtétek, különféle töltőanyagok és botulinum-toxin származékok skálája kezdte uralni. Ez az eljárás a természetes szépséget támogatja. 

A világ hírességei már rendszeresen alkalmazzák ezt a kezelést a szépségük megőrzése érdekében, a legtöbbször talán Meghan Markle szerepel a címlapokon, azzal, hogy az Sculptural Face Lifting kezeléssel tartja fiatalosan az arcát. - mondta Bistei Barbara az Elite Studio tulajdonosa és kozmetikusa. 


Sculptural Face Lifting, lifting kezelés, bwnet online időpontfoglaló program

 

Speciális képzés a tökéletes eredmény érdekében

Manapság már egy-egy kezelés előtt fontos különböző képzéseken részt venni, annak ellenére, hogy már régebb óta a szakmában van valaki. A Sculptural Face Lifting kezelésnek szintén van felkészítő tanfolyama, melyen “kötelező” részt venni, ha a tökéletes eredményre törekszünk. Már pedig mindenki arra törekszik, ahogyan Barbi is. 

Igen, van felkészítő tanfolyama, és ki is emelném, hogy az eredeti Sculptural Face Lifting kezelést kizárólag azok alkalmazhatják, akik a módszer megalkotója és mestertrénere, Yakov Gerskovich tréningjén vettek részt. Azért tartom fontosnak ezt hangsúlyozni, mert ahhoz, hogy egy kezelés valóban hatásos legyen, a vendég azt az eredményt kapja, amit elvár, és maga a kezelés is kellemes kikapcsolódást, regenerálódást nyújtson, nagyon fontos, hogy megfelelően képzett szakember végezze. A masszázstechnika megfelelő alkalmazásán túl speciális anatómiai ismeretekre is szükség van a kezelés végzéséhez. 

Egy évvel ezelőtt találkoztam, egy videón ezzel a metódussal, és beleszerettem. 

Yakov tréningjeire korlátozott a jelentkezési lehetőség, ráadásul a világ különböző részein tart képzéseket, így vártam a lehetőségre, hogy részt vehessek rajta. Nyelvtudásomnak, és sokéves külföldi tapasztalatomnak köszönhetően nem jelentett gondot, hogy csak külföldön érhető el a tréning. Egy ilyen képzés elég specikfius érdeklődési kört fed le. A résztvevők mind szépségiparban dolgozók voltak. 4 napos, nagyon intenzív tréning, ahol párban dolgoztunk egymáson. A résztvevők száma is alacsony, hogy mindenki megfelelő figyelmet kaphasson. Személyesen Yakov mutatta be, illetve tanította meg a metódust. A képzés vizsgával zárult, oklevelet természetesen csak azok kaphattak, akik maradéktalanul elsajátították a technikát.

 

Szeretnéd kipróbálni a legújabb ördegedésgátló kezelést? Jelentkezz be előkonzultációra az Elite Studioba ONLINE!

Elite Studio
3025 Miskolc
Madarász V. utca 13./B 2.emelet/8.

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

Meggyőző eredmények- Sculptural Face Lifting 

Mikor Bistei Barbi rátalált erre a fantasztikus kezelésre két fő oka volt annak, amiért úgy döntött, hogy neki is meg kell ismernie, majd elérhetővé kell tennie vendégei számára az eljárást. 

Több oka is van, amiért biztos voltam benne, hogy ezzel szeretnék foglalkozni, kettőt emelnék ki belőle.

Az egyik oka: a hatása. Azt látom, hogy nagyon felkapottá váltak azok a szerek, amelyek külsőleg alkalmazva ígérik a bőr feszességét, fiatalosságát. Nem cáfolom, tényleg vannak csodálatos hatású termékek, én magam is számos olyan kezelést végzek a szalonomban, magas minőségű termékekkel, amelyek nagyszerű eredményt hoznak. De valahogy mindenki megfeledkezik az alapokról: az arcizmokról. A testünk is akkor szép, formás, tónusos, ha edzünk. Ugyanez igaz az arcizmokra is. Gondoljunk csak bele: az arcunk állandóan mimikázik, látszik rajtunk, ha stresszelünk, ha szomorúak vagyunk, ezek idővel berögződnek, és mikor a tükörbe nézünk ráadásul még rosszabbul is érezzük magunkat. 

És akkor még nem is beszéltem például mit okoz egy éjszakai fogcsikorgatás vagy például a dohányzás miatti rendszeres csücsörítő szájtartás. Vagy épp az egész napos koncentrálásban elfáradt szem körüli izmok mit eredményeznek. Az SFL metódus során az arc izmait építem, erősítem, tónusba hozom, ugyanakkor relaxálom is. Komplex hatása van, hiszen amellett, hogy kisimulnak a ráncok, újra lesz tartása az arcnak, például a migrént is megszűntetheti, általános jó közérzetet biztosít. A pozitív hatásait persze nagyon sokáig tudnám sorolni, tényleg komplex folyamat.

 

A másik oka annak, hogy belevágtam, az pedig a vendégeim visszajelzése volt. Sokan nem tudják, de sok évet dolgoztam külföldön is a szépségipar területén, sok emberrel találkoztam, sok módszert láttam, alkalmaztam, és persze sok szépülni vágyót kezeltem. Számos pozitív visszajelzést kaptam ezek során, de ami mindenkinél egyöntetű volt, az a masszázsom dícsérete. Sokszor illettek a „healing touch”, „mindblowing experience”, „magic touch”’ jelzőkkel. Amellett, hogy végtelenül jól esett, tudtam, hogy ezen az úton még dolgom van, hiszen nagyon közel is áll a szívemhez, hogy érezzem a vendégeimet. Megérzem, megérintem és ráérzek a problémákra, blokkokora, az Emberre. Hiszek a tudatos emberi érintésben, amelyet nem helyettesíthet gép vagy technológia. Hogy ezzel természetes szépséget eredményezhetek, az pedig egyértelművé tette az utat.

 

Sculptural Face Lifting, lifting kezelés, bwnet online időpontfoglaló program

 

A szépség megőrzése mellékhatások nélkül

Minden kezelésnek meg van a maga menete és folyamata. A SFL kezelésnél sincsen ez másképp. Mindent lépésről-lépésre, több terápiával egybekötve segít a bőr szépségének megőrzésében. 

Ahogyan már említettem is, ez a kezelés természetes úton, kockázatok és mellékhatások nélkül segít a szépség megőrzésében. Az arc visszanyeri rugalmasságát, az izomtónus helyreáll. Kisimul, visszaáll természetes formája, a bőr textúrája egyenletesebb lesz, megszabadul a blokkoktól, görcsöktől. Nem mellesleg fokozza az anyagcsere folyamatokat is, a rendszeres kezelés „mellékhatásaként” pedig megszűnhet a krónikus fáradtság. 

A kezelés során két egymást kiegészítő terápiát alkalmazok:

A sculptural fázisban kívülről történik a szobrászat, az arc-, nyak- és dekoltázs átfogó vizsgálatával és kezelésével.

Az intraorális fázisban pedig pontról pontra végighaladok a mimikai és rágóizmokon, ízületi kapcsolódásán, az izmok csonthoz kapcsolódó eredésein és tapadásain, megfelelő szekvenciát követve, melyeket csak külső, externális módon nem érhetünk el. Természetesen steril kesztyűben. 

A kezelést egy, az arcbőr típusának megfelelő kényeztető maszkkal fejezem be, amely tökéletes lezárása ennek a testet és lelket is formába hozó egyedülálló masszázsnak.

elite studio miskolc kozmetika, bwnet, online időpontfoglaló program, bejelentkezés kozmetikába

Számodra is ez a tökéletes kezelés, ha… 

A Sculptural Face Lifting kezelést elsősorban azoknak a 30-50 év közötti vendégeknek ajánlom, akik felfedezték már a bőrükön az enyhe megereszkedéseket, viszont nem szeretnének idegen anyagokat fecskendezni az arcukba vagy plasztikai műtétek sorától természetellenesen kinézni. Akik természetes úton szeretnének természetesen szépek maradni. 

Sokan keresnek egy-egy szépítészeti kezelést követő csalódottság után is, ahol az eljárás nem hozta az ígéreteket. Sajnos számos ilyen esettel találkozom. Természetesen a szépségiparban is nagy hangsúly van a megelőzésen, így célszerű már az első jelek megjelenésekor alkalmazni a kezelést. 

Vannak ellenjavallatok is, mint például az aktív bőrgyulladás, bőrbetegségek, erről részletesen tájékoztatom a vendégeimet a kezelést megelőző konzultáción.

 

Kényeztesd a bőrödet a legújabb kezelések egyikével! Jelentkezz be előkonzultációra az Elite Studioba ONLINE!

Elite Studio
3025 Miskolc
Madarász V. utca 13./B 2.emelet/8.

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

Árak és szolgáltatáscsomagok

Miután ez még egy rendkívül új dolog, főleg Magyarországon. Mindenki kíváncsi rá, hogy mennyibe kerül a kezelés, hogyan néz ki egy csomag és mennyiszer érdemes ezt elvégezni ahhoz, hogy látványos eredményt érjünk el vele. 

Ez egy exkluzív kezelés, exkluzív környezetben, ahol csak a vendégre figyelek a teljes időtartam alatt. Fontos, hogy mindketten ráhangolódjunk, így külön figyelmet fordítok arra, hogy semmi se zavarhassa meg a szépülést – se telefoncsörgés, se várakozó vendég. 

6-10 alkalmas kúra a javasolt, amit aztán havi rendszerességgel célszerű fenntartani. Hölgyeknél heti rendszerességgel, Uraknál akár heti két alkalommal is végezhető a kezelés. 

A prémium, Number1 kezelés komplex szépülést nyújt a vendégeknek: az SFL-kezelést egy hatóanyagban gazdag professzionális kezelésemmel folytatom. Ez kiemelten hatékony kezeléscsomag személyre szabva, ahol a használt módszerek egymást kiegészítik, erősítik.  A kezelés időtartama 120 perc, ára 49.900 Ft.

Ha valaki az alap kezelést választja, akkor az SFL-kezelést követően egy bőrtípusnak megfelelő prémium minőségű maszkkal zárom a kezelést.  Az alap kezelés ára 34.900 Ft, időtartama 90 perc.

Bármelyik verziót választja a vendég, kisimultan, ragyogó arcbőrrel távozik.

 

Online időpontfoglalás az Elite Studioban- már az új kezelésre is könnyedén!

Bistei Barbi és az Elite Studio vendégei is a BWNET online időpontfoglaló programot használják, amin keresztül könnyedén, egyszerűen és online be tudnak jelentkezni a kívánt kezelésekre. Az online időpontfoglalásnak köszönhetően Barbi 100%-ban a vendégeivel foglalkozik a szalonban, telefoncsengés és SMS-ek tömkelege nélkül. 
 

Szinte az összes kezelésemre be tudnak jelentkezni a vendégeim online a BWNET időpontfoglalón keresztül, kedvelik is ezt az útját az időpont tervezésnek. A Sculptural Face Lifting kezelés, ahogyan említettem is, előzetes konzultációt igényel, így egyelőre az online időpontfoglalás csak a konzultációra lehetséges, a kezelésre telefonon vagy e-mailben tudnak jelentkezni. A vendégeim kényelme érdekében a terveim között szerepel, hogy az elsőt követő alkalmakra lehetőségük legyen az online felületen történő bejelentkezésre is.

 

Kipróbálnád az új kezelést? Jelentkezz be konzultációra az Elite Studioba ONLINE!

Elite Studio
3025 Miskolc
Madarász V. utca 13./B 2.emelet/8.

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország