2023-01-03 10:44:13

A Vöslauer legújabb frissítője - fenntartható és egészségmegőrző

2023-ban mi is lehetne fontosabb, mint saját és környezetünk jóléte. Erre koncentrál a Vöslauer is termékeivel - kívül és belül. Érezzük jól magunkat úgy, hogy közben odafigyelünk egészségünkre és felelősséget vállalunk a minket körülvevő világért!

Olvass tovább, és ismerd meg a Vöslauer frissítők világát!

voslauer_balance_juicy_plus

Támogasd az immunrendszered a Vöslauer frissítőivel!

Immunrendszerünk védelmére és támogatására nagy hangsúlyt kell fektetnünk nap mint nap. Nem szabad egy kötelező feladatként tekintenünk rá, ez legyen a mindennapjaink természetes része. Ebben segítenek nekünk a Vöslauer frissítői.

Az elmúlt évek mindannyiunk számára tele voltak meglepő fordulatokkal és nehézségekkel. A Vöslauer a fogyasztók igényeit szem előtt tartva figyel a változó életkörülményekre, és ennek megfelelően alakítja ki termékeit. Ezért tavaly egy új funkcionális itallal jelent meg az áruházak polcain, Vöslauer Balance Juicy Plus napsárga gyümölcsök néven.

 

voslauer_balance_juicy_plus

Egy frissítő, ami visszahozza a nyarat

A lédús, napérlelt gyümölcsök íze visszahozza a nyarat különösen akkor, mikor egyre rövidebbé válnak a nappalok. A citrom, a narancs, a maracuja, a mangó és az ananász kombinációja frissítő, gyümölcsös élvezetet nyújt azoknak, akik egy kis napfényre és jó hangulatra vágynak a stresszes hétköznapokban. A Juicy Plus napsárga gyümölcsök D, B6 vitamin és cink hozzáadásával csökkenti a fáradtságból eredő és az oxidatív stresszt a szürke téli hónapokban.

 

voslauer_balance_juicy_plus

Nem csak finom, de értékes vitaminokat is tartalmaz

Egy 0,75l-es palack biztosítja egy felnőtt napi vitaminszükségletének több, mint 55%-át. A Vöslauer Balance Juicy Plus napsárga gyümölcsök egy természetes, szénsavas ásványvíz 7%-os gyümölcslétartalommal, értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal kombinálva. Természetesen tartósítószer- és mesterséges édesítőszer hozzáadása nélkül készült és 100%-ban vegán.

Ez az íz, az előző évben bevezetett Balance Juicy Plus piros gyümölcsökkel együtt, egy innovatív kiegészítése az eddigi Balance termékcsaládnak, amely ötvözi az egészséget az élvezettel és közben pozitív hatást gyakorol a szervezetünkre.