2022-08-03 08:40:51

BWNET x OTP - Közösen a hazai szépségiparért

A BWNET és az OTP is folyamatosan keresi a lehetőségeket arra, hogy plusz szolgáltatásokkal kényelmesebbé tegye ügyfelei és a szalonba járó vendégek életét. Ismerd meg a BWNET online előlegfizetési lehetőségét és a SimplePay és SimpleBusiness kínálta opciókat.

Előlegfizetési opció a BWNET-en

Eddig is népszerű volt, de a pandémia óta még keresettebbé vált a digitális fizetés. Büszkék vagyunk rá, hogy felületünkön már 2 éve elérhető az online előlegfizetési opció, ami partnerszalonok számára biztonságos hátteret ad. A BWNET és OTP SimplePay összekötése, közös fejlesztése a szépségipari dolgozókat védi! 

 

A bankkártyás előlegfizetés online történik, már akkor, amikor bejelentkezik a vendég. Ez egy újabb védővonal a lemondatlan időpontok és meg nem jelenő vendégek, valamint az ebből fakadó kellemetlenségek ellen. Itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd az irányítást és jól érezd magad, Te és vendégeid egyaránt!

Az OTP Mobil Kft. által fejlesztett, és üzemeltetett szolgáltatásokkal kereskedőként kényelmes fizetési megoldásokat nyújthatsz, vásárlóként pedig a gyorsaság, és egyszerűség jegyében vásárolhatsz

 

SimplePay: a sokoldalú online fizetési platform

A SimplePay biztonságos és gyors fizetési megoldást kínál kereskedőknek és vásárlóknak egyaránt. A több ezer webshopban elérhető SimplePay szolgáltatás hátteret biztosít a pénzügyi tranzakciók végrehajtásához. A Simple-fiókba mentett kártyaadataikkal pedig még gördülékenyebben fizethetnek a vásárlók.

Az Instant transzfer fizetési megoldásai különböző innovatív módszereket kínálnak a felmerülő igényekre, így QR-kóddal, deeplinkkel vagy klasszikus netbankban történő utalásos alapon is rendezhetik tartozásaikat a felhasználók. A kereskedők számára is rengeteg vállalkozássegítő funkció áll rendelkezésre, például valós idejű tranzakciókövetés, részletes analitikai és riportexportálási lehetőségek.

A tranzakciók biztonsági hátterét a nemzetközi szabványnak megfelelő OTP Bank protokollja, illetve az erős ügyfél-hitelesítés garantálja.

 

SimpleBusiness applikáció: mobiltelefonból POS-terminál

A hazai fejlesztésű alkalmazás segítségével fizikai POS-terminál telepítése nélkül is lehetőség nyílhat a bankkártyás fizetések kezelésére.

A SoftPOS megoldásnak köszönhetően az Androidos mobilokon keresztül is megvalósulhatnak az érintéses fizetések. Ez az opció összeghatártól függetlenül felkínálható, ugyanis az alkalmazás a PIN-kód rögzítését is lehetővé teszi.

A SimpleBusiness applikációt használó kereskedőknél összesen öt különböző fizetési opció közül választhatnak a vásárlók: két QR-kódos, két linkes és az érintéses fizetés is elérhetővé válik számukra.

 

Ráadásul a 2022. szeptember 30-ig kedvezményes kereskedői díjjal próbálható ki a megoldás.

A SimpleBusiness ezáltal egy gyors és költséghatékony megoldás lehet, bankfüggetlenül.