2023-08-23 08:29:16

Bemutatjuk partnereinket, akik elkalauzolnak Téged a SoftPOS telefonterminál világába!

Mi, a BWNET-nél a szépségszalonok üzleti támogatását tűztük ki célul. A hatékony működéshez elengedhetetlen a digitalizáció és a folyamatos fejlődés. Éppen ezért indítottuk el új programunkat, a BWNET Digital Club-ot, mely a vállalkozásod minden területét hivatott segíteni.

A BWNET Digital Club egy olyan támogató közeget nyújt a BWNET partnereknek, amely hozzájárul a szalondigitalizáció minden lépcsőfokához. Most bemutatjuk Nektek azokat a partnereket, akik megosztják Veletek tapasztalataikat és jó tanácsokkal látnak el Titeket a bankkártyás fizetés és a SoftPOS telefonterminál kapcsán!

Ismerd meg őket Te is!

bwnet_digital_club_softpos_telefonterminal_partnerek

BWNET Digital Club, hogy a Te üzleted is hatékonyabban működjön!

A digitális megoldások életünk minden területén jelen vannak, így a szépségszalonok számára is elengedhetetlen lépés ezeknek a bevezetése, fejlesztése. 

A BWNET Digital Club-ot azért hoztuk létre, hogy minden szakmabelinek segítséget nyújtsunk a szalonja üzleti támogatását illetően. A program célja, hogy bemutassuk azon szolgáltatókat, akik segítségével tovább fejlődhetnek, ezáltal folyamatosan hozzájárulva a szalondigitalizáció újabb és újabb lépcsőfokaihoz. 

 

Kövesd partnereinket, hogy minden segítséget megkapj a SoftPOS telefonterminál bevezetéséhez!

A bankkártyás fizetés kapcsán 4, a szakmájukban kiemelkedő, vendégkörükben, stílusukban és korosztályukban is eltérő szakembert kértünk fel, hogy bemutassák Nektek a SoftPOS telefonterminál megoldást. A partnereink mesélnek a szalonjuk működéséről, az üzleti filozófiájukról és a digitalizációval való kapcsolatukról. Általuk képet kaphatsz az UniCredit Bank SoftPOS telefonterminál szolgáltatásáról, előnyeiről. Sőt még további tapasztalataikat is megosztják arról, hogy a telefonterminál hogyan teljesít a mindennapok során a szalonokban!

 

Bóbány Bea - BWNET partner és Digital Club tag

,,Egyre több kozmetikus kollégám vezeti be egyébként a bankkártyás fizetést, mert igénylik a vendégek. Gyakorlatilag amióta én bevezettem, nőtt az üzlet forgalma is, mert nem korlátozom a fizetési megoldásokat." - Bóbány Bea, a Vintage Varázs Kozmetika tulajdonosa 

Még több hasznos tippért nézd meg a teljes interjút!

 

Hajas László - BWNET partner és Digital Club tag

,,Ez a SoftPOS megoldás zseniális, és tényleg szeretik is a kollégáim. Hiszen nem kell egy plusz kütyüt, egy plusz eszközt használnunk, hanem egy Android-os telefonkészülék, mint egy elfogadóhely, mint egy elfogadó terminál tud működni." - Hajas László, aranykoszorús mesterfodrász és szalontulajdonos

Még több hasznos tippért nézd meg a teljes interjút!

 

Ternyák Kata - BWNET partner és Digital Club tag

,,Szeretem a kifinomult és letisztult dolgokat, és éppen ezért nagyon tetszik ez a megoldás, a SoftPOS telefonterminál. 

Maga a telefonterminál egy egyszerű és gyors megoldás számunkra a bankkártyás fizetéseknek a kezelésére. Az UniCredit Bank-ban megrendeltem a szolgáltatást, majd a szerződéskötés után letöltöttem a SoftPOS appot, majd a megjelenésekor máris tudtuk használni a bankkártyás fizetésünket." - Ternyák Kata, az Imagine Salon tulajdonosa és Kérastase nagykövet

Még több hasznos tippért nézd meg a teljes interjút!

 

Tamási-Vida Fruzsina - BWNET partner és Digital Club tag

,,Fizetésnél, miután levágtam a vendég haját, csak bepötyögöm az applikációba az összeget, odaérinti a telefonját, a bankkártyáját és után a bizonylatot el tudom küldeni akár E-mailben, SMS-ben, Messengeren, ahogy a vendég kívánja." - Tamási-Vida Fruzsina, a Taboo Salon tulajdonosa

Még több hasznos tippért nézd meg a teljes interjút!

 

bwnet_digital_club_softpos_telefonterminal_partnerek

Telefonterminál, amivel Te is könnyedén vezetheted be a bankkártyás fizetést!

A BWNET Digital Club az UniCredit Bank-kal együttműködve bemutatja a bankkártyás fizetés legújabb változatát, a Telefonterminál szolgáltatást, más nevén SoftPOS-t. Az együttműködés keretében minden meglévő és új BWNET Digital Club tag kedvezményes ajánlatot kap a Telefonterminál szolgáltatásra. Vezesd be Te is a bankkártyás fizetést szalonodba! 

A SoftPOS egy olyan, mobiltelefonra letölthető alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy készülékedet kártyaelfogadó terminállá alakítsd. Így nem jelent problémát, ha vendéged nem tart magánál készpénzt, vagy éppen csak nagy címletű bankjegye van. Az UniCredit SoftPOS használatával mostantól saját mobiltelefonod segítségével kínálhatod a bankkártyás fizetést vendégeidnek.

 

A SoftPOS szolgáltatás kedvezményes ajánlat részleteit itt találod!

 

bwnet_digital_club_softpos_telefonterminal_partnerek

Nyerj BHS VIP napijegyet a Sassoon Academy exkluzív szemináriumára!

BWNET Digital Club tag vagy? Köss szerződést az UniCredit SoftPOS szolgáltatására 2023. augusztus 31-ig*, és légy a 20 darab #BHS VIP NAPIJEGY + Exkluzív Sassoon 90 perces szeminárium belépő egyik szerencsés tulajdonosa! Ha BWNET Digital Club tagként megkötötted a szerződésed az UniCredit Bank SoftPOS szolgáltatására, 2023. szeptember 1-jén e-mailt küldünk számodra, mely tartalmazza egy űrlap linkjét. Az űrlap kitöltésével vehetsz részt a promócióban, és tiéd lehet a 20 darab #BHS VIP NAPIJEGY + Exkluzív Sassoon 90 perces szeminárium belépő egyike!

*Az átfutási idő akár több nap is lehet, így javasoljuk, hogy mihamarabb indítsd el a folyamatot, hogy nehogy lemaradj a promócióról!

Az innovatív bankkártyás fizetésen és a SoftPOS szolgáltatáson túl rengeteg lehetőséget kínál számodra a BWNET Digital Club. A program keretein belül exkluzív ajánlatokat, kedvezményeket kaphatsz, amiket be tudsz építeni üzletedbe.

 

Hogyan lehetsz a BWNET Digital Club tagja? A válasz egyszerű, légy Te is BWNET partner! 

Minden meglévő és új partnerünk automatikusan a BWNET Digital Club program tagja lesz, így igénybe vehet minden újdonságot, kedvezményt, amit a program nyújt számára!

Ez még nem minden! Az új előfizetőinknek további meglepetésekkel készülünk!

 

Nem vagy még BWNET partner? 

Kérj ajánlatot és lépj be a Digital Club-ba!