2020-02-28 09:55:33

Balayage haj festése- itt az AirTouch 3+1 tuti tipp

Valószínűleg te is találkoztál már az AirTouch technikával az Instagramon. Mi ez pontosan? Itt a gyorstalpaló: ez egy olyan módszer, amely szárítást és fólia technikát is alkalmaz ahhoz, hogy tökéletes szőke árnyalatot hozzon létre. A hajszárítóból áramló levegőt használja arra, hogy a rakoncátlan hajszálakat helyre igazítsa, tupírozzon, ezáltal ér el hibátlan hajszínt.

Ez a módszer alapjaiban változtatta meg a hajfestés eddig ismert világát, a balayage haj festése újabb fordulatot vett, ami igazán izgalmas kivitelezési mód fodrász és vendége számára is. Most elhoztunk 3+1 tuti tippet az elsajátításához! Vajon könnyen megtanulható az AirTouch technika? Egyszerűen elérhető a tökéletes balayage haj festése? Görgess végig a tippekért, azt is megmutatjuk, hogy hol sajátíthatod el!

 

Balayage haj festése, Airtouch technika, Bwnet online időpontfoglaló program

 

1. Szabályozd a haj ragyogását a szárítás során

Állítsd be, mekkora tincset szeretnél egy szakaszból megszárítani, attól függően, hogy mennyire akarod világossá, fényessé tenni a végeredményt. Alapvetően arról van szó, hogy a teljes haj szakaszonként be van fóliázva, neked azt kell eldöntsd, ezekből a szakaszodból mennyi hajat szabadítasz ki a fólia alól. Sötétebb hajszín eléréséhez bújtass ki minél több tincset a fólia alól, világoshoz pedig épp ellenkezőleg: szedj ki minél kevesebb hajat a fólia védelméből. Így lesz tökéletes a balayage haj festése. 

 

airtouch technika, Bwnet online időpontfoglaló program

 

2. Érj el stabil végeredményt!

Nagy hangsúly van azon, hogy a leválasztott szakaszok tiszták, vékonyak legyenek, megfelelően ki legyen fésülve a haj, és hogy a szárítót is a megfelelő pontra irányítsuk. Az AirTouch technika specialistája, Danilo Bozic mindig egy finom fésűvel simítja végig az egyes szakaszokat, mielőtt a hideg légáramot közvetlenül a hajtövek felé irányítja, hogy a technika egységes maradjon és semmiképp se legyen foltos a végeredmény. A balayage haj festése precíz munkát igényel, a kész frizurával azonban vendég és fodrász egyaránt boldog lesz!

 

 

3. Könnyebb hozzáigazítás

A babahajak és a rövidebb hajszálak természetesen mindig ott vannak a képben. Ha ugyanazt a mintát ismételjük az AirTouch technika során, és ugyanakkora méretű szakaszokkal dolgozunk, akkor a szárítás mindig ugyanazokat a hajszálakat fogja eltolni, így felfedve az apró babahajakat, és hozzáigazítva őket a többi hajszálhoz. Ez sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint a tupírozás, ráadásul azzal a módszerrel nehéz is elérni egy állandó, változatlan egységes színeredményt. Hibátlan, szépséges Balayage haj festése lesz a technika végeredménye.

 

airtouch technika, Bwnet online időpontfoglaló program

 

3+1 Egy kis csavar a szárításnál

"A technika csak egyenletes, karcsú vásznon működik" - vallja Danilo. A haj tisztító samponnal vagy kezeléssel történő előkészítése, és egyenesre szárítása megkönnyíti, hogy az AirTouch technika során a haj egyenletes telítettséget kapjon. Ez lehetővé teszi a festéknek, hogy  könnyebben behatoljon a hajba, különösen mikor vékony rétegekkel dolgozunk. A Balayage haj festése ezáltal gyerekjátéknak tűnik majd, és garantáltan meghozza a várt eredményt!

 

airtouch technika, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Sajátítsd el az AirTouch technikát a Budapest Hair Show-n!

AirTouch technika a Budapest Hair Show-n, Magyarország legnagyobb fodrász eseményén! Válts napijegyet szeptember 12-re, és tanuld meg az AirTouch és még sok más professzionális fodrászati technika elsajátítását! Akik a "Mindent, amit a hajfestésről tudni érdemes" jegytípust választják, erről és még sok más újításról hallhatnak.

Bővebb infóért KATTINTS!

 

Balayage haj festése, Airtouch technika, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Jelentkezz be online fodrászszalonokba!

A BWNET Magyarország legnagyobb szépség piactere, ahol a legfrissebb beauty híreket olvashatod és professzionális szépségszalonokba jelentkezhetsz be online. Válassz szalont, szakembert, nézd meg a referencia munkákat, dönts hiteles vendégértékelések alapján, és pár kattintással jelentkezz be online a BWNET partner szalonjainak egyikébe!

Online bejelentkezés ITT!

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!