NŐGYÁR by Ternyák Kata

Ternyák Kata mesterfodrászt már régóta foglalkoztatta a gondolat, hogy szükség lenne egy olyan szolgáltatásra, ami a mai felgyorsult világ, a mindig rohanó nők életritmusához illeszkedik. Azt vette észre vendégein, hogy hiába engedhetik meg, hogy a legjobb minőségű termékeket vásárolják meg maguknak - legyen szó hajápolásról, sminkről vagy akár öltözködésről - nagyon gyakran nem tudják ezeket megfelelően használni, nem tudják mi az, ami igazán illik hozzájuk. Ezen a problémán kíván segíteni Nőgyár nevű új kezdeményezésével. A program lényege, hogy olyan nők számára nyújt teljes körű stílustanácsadást, akik a fent említett problémával küzdenek. A célcsoportot jellemzően 30 év feletti üzletasszonyok alkotják.

 

A jelenlegi tervek szerint két havonta egy-egy szombati napon, 10 fős kiscsoportos foglalkozások keretében "oktatják" az érdeklődőket. A tanácsadáshoz  a legjobb szakértők segítségét kérik és még az olyan részletekre is ügyelnek, mint a férfiak véleménye, ugyanis minden alkalomra egy híres vendéget invitálnak meg, aki férfi szemmel mondja el benyomásait.

 

Kata hangsúlyozza,hogy a Nőgyár nem egy átalakító program, hanem inkább egy személyiségi tréning, ahol azt tanítják meg a nőknek hogy saját egyéniségükhöz mi passzol, segítenek nekik megteremteni a harmóniát önmagukkal.

 

 

 

Kata azt reméli a programtól, hogy sikerül megerősíteni egy kicsit a „szépség kultúráját”, hisz ha a hölgyek megtanulják, hogyan kell a termékeket és technikákat jól használni, akkor nemcsak gyakrabban fogják igénybe venni a szépségszalonok szolgáltatásait, de otthoni használatra is bátrabban választanak majd termékeket és saját előnyükre használják azokat.

 

Bár az első NŐGYÁR jelentezését még nem nyitották meg, máris rengeteg hölgy kíván részese lenni az eseménynek, amelynek dátuma: március 7. szombat.

 

Részletes program és jegyek hamarosan...

BWNet Magyarország