Imagine, ahol a divat a vendégről szól

Már gyerekkorában arra figyelt, hogyan készül el édesanyja frizurája. Azóta nem csak anyukája, hanem megszámlálhatatlanul sok vendége külsejével foglalkozik, alakítja ki a kívánt külsőt, vagy tereli a megrendelőt az általa vélt helyes irányba. Ternyák Kata, az Imagine tulajdonosa a vendéggel való kommunikációban hisz. Nála nem ‘futószalagon’ készülnek a frizurák. Minden az éppen a székben előtte ülő emberről szól…

 

Mióta vagy a szakmában? Hogyan lettél fodrász?

Óvodás koromban boldogan figyeltem, ahogy anyukám frizurája hétről hétre elkészült és az érdeklődés, az érzés megmaradt, sőt felerősödött bennem, amikor pályaválasztásra került a sor. A tanulóéveimet is beleszámolva 29 éve próbálom csiszolgatni a tudásom, és segíteni az embereknek megvalósítani az általuk megálmodott frizurát.

 

 

 

Mi a kedvenc munkafolyamatod? Frizurakészítés, festés, vágás?

Minden munkafolyamat ugyanolyan fontos, hisz’ egymásra épülnek. A szalonomban minden fodrász az elejétől – ami egy konzultációval kezdődik – az elkészítés végéig foglalkozik a frizurával. Ezzel felelősséget vállal az általa elkészített munkáért.

 

Miben tartod magad a legjobbnak?

A kiszolgálás minőségében, ami legfőképpen a vendég igényeinek felmérése, majd iránymutatásban a kiválasztott frizura vagy szín irányában. A legfontosabb a kommunikáció, hogy elbeszélgessek az előttem ülővel, kifaggassam elképzeléseiről, terelgessem a jónak vélt stílus felé, figyeljem a tükörből arcának minden rezdülését, végig a munkafolyamat során. Így lehet tökéletes a végeredmény. Számomra a szalonban dolgozó szakembereknek természetesnek kell lennie, hogy minden fázist igényesen végezhessenek. 

 

Kata és az Imagine szalon további dolgozóinak szabad időpontjait itt találod:

http://www.bwnet.hu/szalon/IMAGinE/

Jelentkezz be már MOST online, kényelmesen és gyorsan. Felesleges oda- vissza hívogatások nélkül!

BWNet Magyarország