Fogyj könnyen, látványosan

Sosem késő elkezdeni dolgozni a tökéletes alak eléréséért. Ha tartós és látványos eredményt szeretnél, a város szívében található Physiomins szalont neked találták ki. 

<p>Sosem késő elkezdeni dolgozni a tökéletes alak eléréséért. Ha tartós és látványos eredményt szeretnél, a város szívében található Physiomins szalont neked találták ki. </p>

A Jászai Mari téren található Pysiomins szalon egyik szakértőjével, Ambrus Mariannal beszélgettünk a szalon nyújtotta lehetőségekről és arról, hogyan segítenek vendégeiknek a tökéletes alak elérésében.

 

Mi is pontosan a Physiomins?

A Physiomins egy Francia Orvoscsoport által kidolgozott gépi fogyasztóprogram.

 

Mióta foglalkozol vele?

Már a 8. éve segítjük a vendégeinket, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák, minden nap.


Hogyan indul egy kezelés?

Egy ingyenes állapotfelméréssel. Itt megmérjük a vendég súlyát, testzsírszázalékát, testtömeg indexét, megnézzük a bőrét, kötőszövetét, felmérjük milyen az általános egészségi állapota. Ez által egy komplex képet kapunk a vendégről, így körvonalazódik, hogyan építsük fel a kezelést.

 

Vannak esetleg olyan betegségek, amik kizárják a kezelésben való részvételt?

A kismamák és a daganatos megbetegedésben szenvedők kivételével bárki igénybe veheti.

 

Milyen gyakran kell ellátogatni hozzátok?

Heti 2-3 alkalom az ideális, ez 1-1,5 óra időtöltést jelent és egy kúrával 5-6 kg-os fogyás érhető el. Ez akár 1,5-2 ruhaméretnyi fogyást is jelenthet.

 

Lehet egy bizonyos területről is fogyasztani, vagy ez a teljes testre kihat?

Mindkettő megoldható, ha valakinek mondjuk a hasán van a legtöbb felesleg, akkor arra fókuszálunk, de ha már nekifogunk a kezelésnek, akkor az az egész testre kihat.

 

És mi a helyzet a narancsbőrrel?

A cellulitisz nem súlyfüggő. Azért alakul ki, mert a nyirokrendszer el van tömődve méreganyagokkal. Módszerünkkel ezeket a nyirokutakat 100%-osan megnyitjuk, és ezáltal a narancsbőrt 80%-ban tudjuk halványítani!

 

Min alapszik a gépek működési elve?

Meleggel, mikroárammal és nyirokútmasszázszsal dolgozunk. Méregtelenít, feltöri a zsírt, ezeket kihajtja, illetve feszesíti a bőrt.

 

Van valami speciális étrend, amivel ki kell egészíteni a kezelést?

A fogyás mindig két emberen múlik, mi itt a szalonban a gépekkel és a folyamatos kontrollal mindent megteszünk, de természetesen a vendégnek is van "feladata". Van egy speciális, 21 napos szénhidrátmentes étrendünk. Háromszor-ötször kell enni naponta, de nem mindegy, hogy mit. Fehérjén alapszik az étrend, mert nem az izomból, hanem a zsírból szeretnénk veszíteni! Nem lehet enni gabonaféléket, se krumplit, rizst, tésztákat, gyümölcsöket is csak mértékkel. Viszont lehet fogyasztani, főzelékeket, leveseket, húsokat, zöldségeket. Megtanítjuk a vendégeket helyesen táplálkozni!

 

Elsőre kicsit szigorúnak tűnik….

Pedig egyáltalán nem az, itt nem kell éhezni, csak arról van szó, hogy erre a 21 napra le kell mondani a szénhidrátokról. Igaz, ez igényel némi előkészületet, de ha tudatosan tervezzük a heti bevásárlást, akkor könnyedén megoldható. A 21 nap letelte után, pedig fokozatosan visszaépítjük az addig megvont ételeket is. Így elkerülhető a jojo effektus.

 

Hogyan épül fel a kezelés?

Ahogy azt már mondtam, hetente 2x-3x ajánlott eljönni hozzánk. Az első kezeléssel beindítjuk a fogyást: egy algás- koffeines krémet viszünk fel a kezelt területekre, majd a vendég befekszik az Alphamins "kapszulába" amiben a magas (55-82 Celsius) hőmérsékletnek köszönhetően a krém bejut a bőr mélyebb rétegeibe, megindul a méregtelenítés és ez által a fogyás. A második alkalommal jön a "zsírfeltörés" mikroárammal. A mélyen lerakódott zsírokat bombázzuk szét. Ezt követi egy nyirokút masszázs, mellyel a feltört zsírsejteket kihajtjuk a szervezetből. A kezelés utolsó fázisa a feszesítésre helyezi a hangsúlyt, ez egy 36 perces mikroáramos mélyizomtornát jelent.

 

Ha elértük a kívánt eredményt, van valami teendő?

A fenntartó kezelést mindenkinek javasoljuk, ez kéthetente, havonta 1-1 kezelést jelent, hogy emlékezzenek a sejtek.

BWNet Magyarország