Finom elegancia a belvárosi szépségszalonban

Az Eiffel Beauty szakmai garanciáját Gödöny István mesterfodrász vállalja, aki így mesél magáról, szakmai elhivatottságáról, céljairól és a Szalonról:

 

„Azok közé a tinédzserek közé tartoztam, akik nem tudták, mivel szeretnének foglakozni, mit válasszanak mesterségüknek. Édesanyám fodrászként dolgozott, látva tanácstalanságomat azt mondta: Haj az mindig nő, fodrászra mindig szükség lesz, ráadásul, ha ezt a szakmát választod, egész nap szép nők között lehetsz! Mind a két érv meggyőzőnek tűnt kamasz fiú énemnek, így abban a percben eldőlt, mivel is szeretnék foglakozni.

 

 

 

Természetesen mára már hatalmasra nőt a motivációs tényezők skálája a szakmát illetően, nem is tudom elképzelni, mi más tehetné ilyen teljessé az életem. Az elhatározásból a 90-es évek közepén lett elhivatottság, amikor is kinyílt a világ Magyarország számára. A szakmával kapcsolatos információt akkoriban ingyen kaptuk, könnyen sajátíthattuk el a hajszobrászat minden olyan fortélyát, amit ma komoly francia szalonokban, a legnevesebb mesterek is alkalmaznak.

 

 

 

Mint a népmeséből ismert legkisebb királyfi, elindultam szerencsét próbálni, mestertől-mesterig jártam, a legnagyobbaktól tanultam, l estem minden mozdulatukat, szívtam magamba a tudás minden cseppjét, így lettem 1999-2004-ig a Loreal bemutató fodrásza. A királyfi azonban nem állt meg félúton, hamar az önmegvalósítás irányába fordult: 2000-ben már önálló vállalkozást vezettem. Ahogy teltek az évek egyre több elismerést, nemzetközi képzést, diplomát tudhattam magam mögött, mert a lelkesedés, a tudni vágyás csak fokozódott bennem, a szakma szeretete, az elhivatottság egyre csak nőtt, szomjaztam az újra, és mint a jó pap, azóta is tanulom a szakmát. A fodrászat örökké fejlődik, nekünk, szakembereknek, is fejlődnünk kell vele, ha a legjobbat szeretnénk nyújtani.

 

 

 

Legújabb szalonom, az Eiffel Beauty ajtót nyit az új trendek és elképzelések felé, teret biztosít a kreativitásnak, lendületnek, a nyughatatlan ambíciónak, ami bennem lakozik. Ezen a helyen szeretném összpontosítani a 20 év alatt megszerzett tudást, átadni ezt minden ott dolgozó, fiatal szakembernek, akikért folyamatos képzéssel és jelenlétemmel, én magam vállalom a garanciát.

 

 

Célom, hogy olyan magas szakmai tudás álljon mögöttünk, amivel nem csupán követni, hanem diktálni is tudjuk divatot. Ehhez itt, a belváros szívében, ebben a csodálatos, exkluzív környezetben, minden a rendelkezésünkre áll, elképzeléseinknek semmi nem szab határt, nincs lehetetlen, elégedett vendégek, csodás frizurák, nagy volumenű bemutatók, minőségi termékek…”

 

 

Szeretettel várunk Téged is, légy az élmény részese belvárosi szalonunkban!

 

Jelentkezz be online (0-24h) a BWNETen. Időpontjainkért kattints ide: http://www.bwnet.hu/szalon/EIFFEL_BEAUTY/

 

 

Köszönettel: Gödöny István

 

BWNet Magyarország