Trend szépségszalon - Fodrászat Trend szépségszalon - Fodrászat

Trend szépségszalon - Fodrászat

Trend szépségszalon - 6500 Baja, Deák Ferenc u. 6.(Bács-Kiskun megye)

Mobil, phone: , GPS: 46.1777648 18.9561858 , Weboldal, web: http://dalmadia.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Trend szépségszalon - Fodrászat

Értékelés:

4.93/5 - Összesen: 246 értékelés

Szalonról:

Dalma Diána szalontulajdonos, üzletvezető: 1999-ben végeztem fodrász szakon. Mesteremnek, Ácsné Szvétek Ibolyának köszönhetem, hogy megszerettette velem ezt a szakmát, hiszen már tanulóéveim alatt is rendkívüli hangsúlyt fektetett a folyamatos továbbképzésekre, szakmai programokon való részvételre. Saját vállalkozásom közvetlenül a szakmunkás bizonyítvány megszerzése után indítottam.
Először Baja város alvégi részén egy kis üzletben kezdtem dolgozni, majd 4 év után beköltöztem egy belvárosi üzletbe. Az ott eltöltött 2 év után döntöttem úgy, hogy saját üzletet nyitok. 2005. januárjában nyílott meg Magic Hair Stúdió néven üzemelő üzletem, ahol a fodrászat mellett kozmetika, manikűr-pedikűr, műkörömépítés szolgáltatások is igénybe vehetők. 
2008. tavaszán megszületett kislányom Lia, ezért egy kicsit pihentem szakmai téren. Azonban ezt az időt kihasználva sem tétlenkedtem, 2009.08.06-án megszereztem a Fodrász Mester képesítést. Ezután újabb kis pihenő következett, mivel 2010. őszén megszületett kisfiam Alex is. Ezek után újult erővel indultam tovább, és követem a magam elé tűzött szakmai célokat. 
Nagyon fontosnak tartom - mivel a mi szakmánk „divatszakma” – a folyamatos megújulást, a rendszeres továbbképzéseket, a változó világunkkal való lépéstartást. Ezen az úton próbálok haladni, remélem vendégeim elégedettségére. 2013. februárjában saját üzlethelyiségben, megújult környezetben, de a megszokott minőségben nyitottam meg új szalonomat Trend Szépségszalon névvel. 2019 elején újabb fordulat következett életemben, megszületett 3. gyermekem is, így újabb pihenés történt szakmai téren. Ez idő alatt tanítványom majd munkatársam Kilyén Barbara vette át a szalonom vendégkörét, és lelkiismeretes munkájával hozzájárul a szalon további sikeres működéséhez. Barbi 2019 év végén sikeres mestervizsgát tett. Így immár szalonunk 2 mesterfodrásszal, és folyamatos szolgáltatásbővítésekkel várja kedves régi és leendő vendégeit, ezenkívül eddigi vendégeinknek szeretném megköszönni azt a bizalmat, amivel a munkánk során megtiszteltek.


Dalma Diána
mesterfodrász

Parkolás:

Szalon előtt, utcán.

Nyitvatartás:

8-16 óra

Egyéb:

Trend szépségszalon, Baja - Trend szépségszalon - online bejelentkezés.