Balogh Levente - A nemzetközi márkaépítés mestere - Üzleti tanácsadás Balogh Levente - A nemzetközi márkaépítés mestere - Üzleti tanácsadás

Balogh Levente - A nemzetközi márkaépítés mestere - Üzleti tanácsadás

Balogh Levente - A nemzetközi márkaépítés mestere - 1117 Budapest, XI. kerület, Gábor Dénes u. Infopark C épület, 5. emelet(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.4699079 19.0608739 , Weboldal, web: https://www.baloghlevente.com/

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Balogh Levente - A nemzetközi márkaépítés mestere - Üzleti tanácsadás

Értékelés:

5/5 - Összesen: 18 értékelés

Szalonról:

Balogh Levente az utóbbi években gyakran feltűnik a televízió képernyőjén. Az RTL Klub Cápák között című produkciójában mentorként, zsűritagként és befektetőként segíti a startupokat. Jelenleg a Szentkirályi Magyarország Kft. elnöke, továbbra is vezeti a Vitapress Kft-t, valamint ingatlanfejlesztéssel is foglalkozik. Nemrég a kozmetikumok piacán debütált Vízangyal elnevezésű termékcsaládjával, amely Szentkirályi ásványvíz alapú szépségápolási termékeket kínál a fogyasztók számára.

Balogh Levente

"Jómagam egyszerű üzletember vagyok. A legtöbbet nem az iskolában, hanem édesapámtól, a sportból, valamint az életben tapasztalt krízishelyzetekből és sikerekből tanultam.

Azt vallom, hogy a siker megfejtése nem páncélszekrényben őrzött hétpecsétes titok. A másik ars poeticám: a minőség nem extra tulajdonság, hanem alapkövetelmény."

 

Parkolás:

Nyitvatartás:

Egyéb:

-

Elérhető online kártyás fizetés