E.dina Hairdresser - Fodrászat E.dina Hairdresser - Fodrászat

E.dina Hairdresser - Fodrászat

E.dina Hairdresser - 4400 Nyíregyháza, Jósa András utca 9.(Szabolcs-Szatmár-Bereg megye)

Mobil, phone: +3630 3180123, GPS: 47.9487796 21.7131869

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. E.dina Hairdresser - Fodrászat

Értékelés:

4.99/5 - Összesen: 185 értékelés

Szalonról:

Az elmúlt 12 évet külföldön töltöttem ebből 5 évet Ausztriában és az elmúlt 7 évet pedig Norvégiában éltem és dolgoztam mint fodrász.

Számomra nagyon fontosak a tovább képzések és nagyon szerencsésnek érzem magam,hogy Norvégiában lehetőségem nyílt számos olyan szakmai továbbképzésen részt vennem amelyeket nemzetközi körökben is nagyon elismert szakemberek oktattak.

Többek között Gianni Scumaci Anglia ,Larisa Doll USA és nem utolsó sorban Herbert Czinki Budapest

 

Fodrászként a legfőbb motivációm ,hogy a vendégeim számára mindig a legmegfelelőbb frizurát készítsem el legyen szó hajvágásról vagy egy hajszín megálmodásáról.Mindig törekszem a tökéletességre ,mert úgy gondolom ,hogy a vendégek bizalmat szavaznak meg nekem azzal ,hogy eljönnek hozzám.

 

A személyre szabott hajvágás és a hozzá tartozó különleges festési és melirozási  technika alapfeltétele a szakmai felkészültség mellett a konzultációt ahol a vendégeim kérését személyiségét szem előtt tartva készítem el a frizurát.Ilyenkor több tényezőt is figyelmbe veszek de elsősorban a hajszerkezetét ,minőségét ,az arc formáját és az arc bőr tónusát

A konzultációt ugyan olyan  fontosnak tartom az állandó azaz a vissza térő vendégeimnél is. Elengedhetetlenek tartom ,hogy átbeszéljük ,hogy hogy ,,viselkedett” a haja mi az amivel 100%-an elégedett volt vagy mi az amin talán  változtatnunk kell.Nem utolsó sorban tanácsokkal látom el a vendégeimet hogy otthon is könnyen tudják ápolni és kezelni a hajukat.

Parkolás:

Jó parkolási lehetőség.

Díjköteles

Nyitvatartás:

08.00-18.00

Igény szerint hosszított nyitvatartással.

Egyéb:

-