Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére) Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Szantál kozmetika - 8200 Veszprém, Vécsey Károly u(Veszprém megye)

Mobil, phone: 36202397401, GPS: 47.115526 17.9160541 , Weboldal, web: www.kozmetikaveszprem.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Értékelés:

4.94/5 - Összesen: 201 értékelés

Szalonról:

Üdvözlöm! 

Varga Máté kozmetikus mester, sminkes vagyok ! Várom sok szeretettel Veszprém egyik exkluzív és egyedül álló kozmetikájában! 

Kozmetikusként szerencsésnek tartom magam, hogy szakmám egyben a hobbim és a hivatásom! Igyszekszem mindig naprakész lenni a kozmetikai ipar legújabb vívmányaival , hogy maximális kiszolgálást nyújthassak vendégeimnek! 

Munkám során az amerikai Image Skincare termékeit használom elsődlegesen, valamint az orosz Hyamatrix termékcsaládot. 

Hétköznapi munkám mellett számos hazai és nemzetközi verseny zsűritagja vagyok, vizsgabizottsági tag és aktív részese a jövő nemzedékének képzésében!

Kínzó börprobkémák gyötrik? Úgy érzi nem találta meg a helyes bőrápoló termékeket? Nem lát eredményt a bőrén? Szeretne egyedi kényeztetésben és odafigyelésben részesülni? 

Hívjon bátran! Foglaljon még MA időpontot!  

 

Parkolás:

Közvetlenül a kozmetika bejárata mellett van lehetőség privát parkolásra, valamint a környező szabad parkolókban.

Nyitvatartás:

 

Hétfő, Vasárnap: szünnap 

Keddtől- Szombatig: előzetes bejeletkezés alapján! 

Kérem az ÚJ VENDÉGEKET , elsőre CSAK KONZULTÁCIÓS időpontot foglaljanak! 

A szalon gördülékeny működésének érdekében: időben foglaljanak időpontot, szorítkozzunk a max. 24 órán belüli lemondásra, hiszen a tétlenséggel töltött idő a legdrágább! 

A bejelnetkezett szolgáltatásra :max. 5 perccel előbb legyenek szívesek érkezni, így jut idő a parkolásra és az esetleges egyeztetésre is! 

Kérem ne késsen: igyekszem minden vendégemnek a maximális kiszolgálást biztosítani, azonban ha jelentős késés addik ez módosulhat, így a szalon nyugodt, kiegyensúlyozott rendje megbomolhat... 

 

 

Egyéb:

-