Németh Móni Hair - Fodrászat Németh Móni Hair - Fodrászat

Németh Móni Hair - Fodrászat

Németh Móni Hair - 1133 Budapest, XIII. kerület, Hegedűs Gyula utca 90.(Budapest)

Mobil, phone: 3630 484 4075, GPS: 47.5241925 19.059344

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Németh Móni Hair - Fodrászat

Értékelés:

4.94/5 - Összesen: 850 értékelés

Szalonról:

Kedves Vendégeim és leendő Vendégeim!

Engedjétek meg,hogy tájékoztasalak Benneteket a szolgáltatásaimmal kapcsolatos néhány tudnivalóról Tiszteletteljes kérésről:

Időpontra érkezés:Kérlek,hogy a megbeszélt időpontodra pontosan érkezz,ha nem sikerül +/- 10 belefér.Ha ezt meghaladóan késel,akkor előfordulhat,hogy új időpontot kell egyeztetnünk,vagy egyszerűbb szolgáltatást kapsz,mint amire számítottál (festés-vágás helyett csak egy festést vagy csak egy vágást) viszont fizetned a bejelntkezésnél kért szolgáltatást kell,mert én számoltam annyi idővel,remélem ezt megérted.

Időpontra nem érkezés,azaz ha nem jössz el.:Sokminden közbe jöhet,így előfordul,hogy bármennyire is szretnéd nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra természetesen megértem,ha ilyen történik,De arra kérlek szólj!,hogy ne várjalak hiába.

Sajnos nekem is be kellett vezetnem a kötbért.Megszaporodtak a spontán lemondások,ami meglehetősen kellemetlen és nem utolsó sorban nagy anyagi kiesést jelentenek számomra.

A megbeszélt időpontot legkésőbb 24 órával előtte van lehetőség lemondani.Így nekem is van lehetőségem átszervezni a napomat.

12 órán belüli lemondás esetén,a kért szolgáltatás 50%-át kifizetve tudok új időpontot adni.Amennyiben nem jössz el és nem is szólsz,akkor a 100%-át kifizetve tudok új időpontot adni.

Tehát az időpontok lemondása történjen meg 24 órával azelőtt,mielőtt meg kéne hozzám érkeznie a vendégnek,vagy a következő alkalommal számítson a plusz költségre.

EZ RÁM ÚGYANÍGY VONATKOZIK!!!Amennyiben le kell mondanom a megbeszélt időpontot,arról a lehtő leghamarabb értesítelek,hogy ha számodra fontos esemény van,akkor még legyen időd keresni helyettem valakit,ha 12 órán belül kell lemondanom,akkor a következő időpontodon fél áron veheted igénybe a szolgáltatást.Amennyiben az én múlasztásom és hibámból kifolyólag nem leszek bent és erről valamilyen formában téged nem értesítelek,akkor az adott szolgáltatást térítésmentesen,amilyen hamar lehet megcsinálom.

Még egy pár apróság amit muszály leírnom,mert ebből is adódtak félreértések.

Az árlistán feltüntetett árak kivétel nélkül mindenkire úgyan úgy vonatkoznak,a régi és az új vendégeimre egyaránt.Hitelben nem dolgozom,távozáskor a szolgáltatás ellenértéke megtérítendő.

Az alap szolgáltatások(férfi-női vágás,szárítás) ára fix ez tartalmazza a mosásnál és a formázásnál használt anyagot is. Minden szolgáltatásnál 1 foglalás benne van az árban,lemondás után minden foglalás +200 Ft.

A vegyszeres(festés,színezés...stb)szolgáltatások ára mindig a felhasznált anyagmennyiség+munkadíj+egyéb szolgáltatás(vágás,szárítás..)összeadásából jön ki.Ezért lehet,hogy festénél nem mindig úgyan az az ár.Ha nagyobb lenővéssel jössz mint szoktál,akkor valószínű,hogy több anyag fog felkerülni a hajadra,ezért az ár is magasabb lesz.Egyszerre több műveletnél(pl.festés+melír)ott számolni kell plusz anyaggal és munkadíjjal.

Az árak nem alku képesek!!!

A szalon sajnos nincs felkészülve gyerekek felügyeletére.Kérlek tarsd szem előtt a többi vendég nyugalmát és amennyiben a gyerek bármilyen felügyeletet igényel,a kezelés idejére kérlek gondoskodj róla üzletünkön kivűl.

Hálásan köszönöm a megértéseteket és azt,hogy végig olvastátok.

Továbbra is várlak szeretettel.

 

 

Parkolás:

A környező utcákban. Hétköznap 8:30-22:00 fizetős. (0133)

Nyitvatartás:

Kedd-Péntek    6:00-22:00

Szombat          8:00-20:00

Vasárnap         10:00-18:00

Egyéb:

-

Szalonról:

Parkolás:

Nyitvatartás:

Egyéb:

-