Marosfalvi László - Fodrászat

MAROSFALVI HAIR - 1036 Budapest, III. kerület, Bécsi út 38-44. 1. Emelet Kolosy tér, BUDA Entertainment & Gastro központ ( régi Újudvar)(Budapest)

Mobil, phone: , GPS: 47.52858699999999 19.0376133

MAROSFALVI HAIR ALÍZ u. - 1116 Budapest, XI. kerület, Alíz u. 4. Office Garden(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.4601965 19.0491712

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Marosfalvi László - Fodrászat

A személyiséghez leginkább illő frizura minden ember tökéletes megjelenésének egyik záloga. A Marosfalvi Hair Professzionális Hajszalon fodrászai segítenek abban, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Fodrászaink két világmárka, SEBASTIAN és a Wella termékeivel gondoskunk az ön magas színvonalú kiszolgálásáról. A Marosfalvi Hair képzett csapata arra törekszik, hogy a Szalonunkból kilépő vendégek mindegyike különböző, stílusos, saját egyéniségével harmonizáló hajjal távozzon. Minden egyes vendégünknek személyre szabottan, személyiségét, kéréseit figyelembe véve készítjük el frizuráját.

A személyiséghez leginkább illő frizura minden ember tökéletes megjelenésének egyik záloga. A Marosfalvi Hair Professzionális Hajszalon fodrászai segítenek abban, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet. Fodrászaink a WELLA Professionals és a SEBASTIAN Professionals termékeivel gondoskodnak az ön magas színvonalú kiszolgálásáról. A Marosfalvi Hair képzett csapata arra törekszik, hogy a Szalonunkból kilépő vendégek mindegyike különböző, stílusos, saját egyéniségével harmonizáló hajjal távozzon. Minden egyes vendégünknek személyre szabottan, személyiségét, kéréseit figyelembe véve készítjük el frizuráját.

Képesítések

Mesterfodrász

Marosfalvi László