Kuti Alexandra - Fodrászat

32 Hair Salon - 1085 Budapest, VIII. kerület, József körút 46.(Budapest)

Mobil, phone: +36204018853, GPS: 47.4902854 19.0710116

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Kuti Alexandra - Fodrászat

2018. augusztus óta dolgozom a József körúti 32 Hair Salon-ban. Előtte 3 évig tanultam a szakmát, amit időközben még jobban megszerettem. Erősségemnek mondhatom és egyben az egyik kedvenc fodrászati ágam a férfi hajvágás, emellett a női divatvágásokat, illetve az alkalmi frizurák készítését szeretem. Mindenkit sok szeretettel várok!” Alexandrának nincs ellenére, ha Szandinak szólítják. Vízimádó, pihenni víz mellett, tengerparton szeret leginkább. A tánccal is jó viszonyt ápol, de azt is a vízközeli Balaton Soundhoz köti, ha lehet. Nagyon szívesen dolgozik egészen fiatal gyerekekkel, babákkal és a 20-as korosztállyal. Kedvenc színe a rózsaszín (bármely árnyalata), a hajfestésben is az extrém színeket tartja a legizgalmasabb kihívásnak önmaga számára. Szívesen és nevetve idézi fel férfi vendége mondatait, aki elégedettségét az elkészült frizurájával kapcsolatosan csak mellékesen jegyezte meg, azonban élénken magyarázta; ő még ilyen szép és mégis értelmes nővel még nem találkozott. Szandi örömmel lenne ott Enrique Iglesias koncertjén. Közel áll hozzá a 80-as évek divatja, álmai városa Monaco. Az alkalmi frizurák készítése érdeklődése középpontjában van, rengeteg videót néz, hogy tökéletesítse a technikáját. Kreatívan kezeli a hosszabb és rövidebb hajat is, bármilyen frizurát szívesen készít. Trónok Harca rajongó, s erről magyarul és angolul is szívesen beszélget vendégeivel. Ha kulináriáról van szó, Szandi a halimádók táborát gyarapítja.

Kuti Alexandra vagyok augusztus óta dolgozom a József körúti Studió-D szalonban, elötte 3 évig tanultam a szakmát, amit az idők során mégjobban megszerettem.Erősségemnek mondhatom és egyben az egyik kedvenc fodrászati ágam a férfi hajvágás, emelett a női divat vágásokat illetve alkalmi frizurát készítését szeretem. Várok mindenkit sok szeretettel

Képesítések

2018. 24 napos, intenzív szakmai továbbképzés (Shaping Future szakmai továbbképzés, ahol a Schwarzkopf Professional ASK Academy oktatóitól tanulhattam meg az Indola termékek magas szintű használatát, a jelenlegi trendek szerinti technikákat.)

Fodrász ( Budapest )

Kuti Alexandra

BWNet Magyarország