Vaszil Ágnes - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Vaszil Ági Arcesztétika - 1118 Budapest, XI. kerület, Frankhegy utca 7.(Budapest)

Mobil, phone: +36203515115, GPS: 47.47024039999999 18.9993067

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Vaszil Ágnes - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Ma több ezer éves módszerek és praktikák reneszánszát éljük, mert rohanó világunk kétségbeesetten keresi az esztétikumot konzerváló lehetőségeket. A kozmetikai ipar a gyors és mindent megoldó készítmények egész arzenálját felvonultató repertoárja csak egy alternatíva, ami legtöbb esetben a gyorséttermek alkalmi megoldását kínálja. Vallom, hogy az önmagunkkal való törődés nem csak a tégelyekben rejlő szupertitkos receptúrában keresendő. A testünkre szánt idő fontos, mert ez egy olyan „kenőcs”, ami – ha rövid időre is de – feledteti a múló időt. Ez a filozófia nem csak a bőrt, hanem a lelket megnyugtató állapot is, ami elengedhetetlen kellék a ráncok kisimuláshoz. A kozmetikumok, amikkel dolgozom kiváló minőségük mellett ezt a bölcsességet is magukban rejtik. Hiszen nem egy tubusba zárt szellemet, hanem módszert kínálnak, ahol a szakértelem, és a termék összhangban van egymással, mely elv több éve már bizonyította hatékonyságát. Úgy gondolom, hogy az iparág melynek én is több éve részese vagyok, már túl mutat „az uborkakarikát a szemre” módszeren. A kezelésekben történő előrelépést, a törődést egy olyan általam is alkalmazott komplexitás hozza el, ami nem csak a bőr, hanem a lélek relaxációját is jelenti.

Képesítések

Gertraud Gruber bázis képzés Gertraud Gruber Hydrowellness tanfolyam Gertraud Gruber Idegpálya masszázs tanfolyam Gertraud Gruber Symphonie németországi tréning Gertraud Gruber Bio release fejmasszázs tanfolyam Gertraud Gruber Ayurasan metódusok tanfolyam

kozmetikus mester

Vaszil Ágnes