Fábián Magdi - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Sminktetoválás, Masszázs, Wax hölgyek

Fábián Magdolna-KozMaotika - 1083 Budapest, VIII. kerület, Práter u. 29.(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.4866675 19.0749874

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Fábián Magdi - Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Sminktetoválás, Masszázs, Wax hölgyek

2014. óta dolgozom a kozmetikus szakmában. Úgy gondolom, mindenkinek személyre szabott kezelésre van szüksége, figyelembe véve az életmódját, táplálkozási szokásokat és a mindennapokat. Mivel a másik szakmám edző, így még komplexebb tanácsadást kaphatsz tőlem ezzel kapcsolatban. Az arc az, amit mindenki lát, amivel nap, mint nap mindenki találkozik és rengeteget elmond az illetőröl mil. 

Célom, hogy nem csak szebb, puhább, egészségesebb arcbőrrel lépj ki az ajtómon, hanem testileg és lelkileg feltöltődve egy nagy mosollyal az arcodon. Ha ezt egy műszempillával vagy egy szép sminktetoválással hozhatjuk elő, akkor arra is megvan a lehetőség nálam. :)

Várlak szeretettel!

Úgy gondolom, minden embernek személyre szabott kezelésre van szüksége, ezt tőlem meg is kapod. Célom, hogy a lehető legszebb külsővel, testileg és lelkileg feltöltődve távozz tőlem. Minden alkalommal mosollyal az arcodon, pár évet fiatalodva, és energiával feltöltődve fogsz kilépni az ajtón. :)

Képesítések

Lash&Lash szempillaépítő tanfolyam

Sminktetoválás tanfolyam-Szemöldök-, szem-, száj tetoválás

Kényeztető arcmasszázs tanfolyam-Gigi

Anti-agink arcmasszázs tanfolyam-Gigi

Kozmetikus

Fábián Magdi