Hajas Studio (Erzsébet tér) - Fodrászat Hajas Studio (Erzsébet tér) - Fodrászat

Hajas Studio (Erzsébet tér) - Fodrászat

Hajas Studio (Erzsébet tér) - 1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 2.(Budapest)

Mobil, phone: , GPS: 47.4985609 19.0512033

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Hajas Studio (Erzsébet tér) - Fodrászat

Értékelés:

4.77/5 - Összesen: 4113 értékelés

Szalonról:

A HAJAS STÚDIÓ kreatív csapata várja megújulásra vágyó vendégeit!

A STUDIO 2011 decemberében nyitott újra, üzletünkben fodrászok, stylistok, top stylistok illetve salon trénerek várnak benneteket. 

A KREATÍV TEAM, nem csak az üzletben tevékenykedik, hanem számos külső munkát is végez a hazai divatvilágban. Hazai Fashion show-k, hazai illetve külföldi Magazin megjelenések, és nem utolsó sorban TV-s munkák.

Csapatunk szoros eggyüttmükődéssel dolgzik a LOREAL PROFESSIONEL-el. Üzleteinkben csak és kizárólag professzionális termékekkel dolgozunk, LOREAL PROFESSIONEL, és szalon exkluzív KERASTASE termékcsaládokkal.

A HAJAS STUDIO egyedi dizájnnal, és minőségi anyagokkal, 100%os kiszolgálással és kiváló fodrászokkal várja meglévő és jövendőbeli vendégeit.
 

A Hajas szalon legfőbb célja, hogy mindig az egyéniséghez illő frizura kialakítását biztosítsa vendégeinek, és a maximális kiszolgálást nyújtsa számukra. Hajas László és fodrászai kizárólag a minősgére,egészséges frizurára, a hordhatóságra és egyben divatos megjelenésre összpontosítanak.

 

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

A tökéletes hajvágásokat , Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

 

Fodrászaink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, heti rendszerességek Hajas László HTK-ján, valamint a L'Oréal Akadémián sajátítják el a legújabb technikákat.

 

Hajas Szalon - Kényelmes és gyors online bejelentkezés a budapesti fodrászatba a BWNETen.

 

hajas szalon frizurák, hajas szalon frizurái, hajas szalon nyitvatartás, hajas szalon, hajas szalon árak, Hajas László, hajas szalon nyitvatartás, hajas szalon erzsébet tér

 

Parkolás:

Nyitvatartás:

A Hajas Szalon nyitvatartása: 7:00-21:00

Egyéb:

Hajas Szalon, Budapest, V. kerület, Erzsébet tér - Hajas Szalon - gyors- online bejelentkezéssel a BWNETEN!