Beauty Experts - Fodrászat Beauty Experts - Fodrászat

Beauty Experts - Fodrászat

Beauty Experts - 1076 Budapest, VII. kerület, Péterfy Sándor utca 22(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.5023863 19.0808941 , Weboldal, web: https://beautyexperts.hu/

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Beauty Experts - Fodrászat

Értékelés:

4.79/5 - Összesen: 314 értékelés

Szalonról:

A Beauty Experts referenciaszalon azzal a céllal jött létre, hogy szépségiparra specializálódott marketing ügynökségként megmutassuk, milyen az elvárható színvonalas szolgáltatás és maximális vendégélmény egy szépségszalonban. Szalonunk Budapest belvárosának szívében helyezkedik el, ahol kiemelkedő szaktudású fodrászokkal várunk minden szépülni és megújulni vágyó hölgyet és urat. Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért a prémium minőségű Selective Professional termékekkel dolgoznak szakembereink.

Profi szakembereink rendelkezésedre állnak bármilyen frizurát is álmodtál meg. Kiemelt figyelmet szentelünk a konzultáció folyamatára, mellyel vendégeinknek minden esetben személyre szabott szolgáltatást biztosítunk. A hagyományos fodrászati szolgáltatásokon túl kiemelt, exkluzív szolgáltatásokkal is várunk szalonunkban, ahol prémium minőségű Selective Professional professzionális olasz termékeket használunk. Szépülj meg egyedülálló környezetben a Duna part mellett!

Parkolás:

25.000 Ft feletti összeg fizetése esetén, a parkolást mi fizetjük

Nyitvatartás:

H-P: 08.00-20.00

Szo: 09.00-16.00

V: Zárva

Egyéb:

-

Szalonról:

A Beauty Experts referenciaszalon azzal a céllal jött létre, hogy szépségiparra specializálódott marketing ügynökségként megmutassuk, milyen az elvárható színvonalas szolgáltatás és maximális vendégélmény egy szépségszalonban. Szalonunk Budapest belvárosának szívében helyezkedik el, ahol kiemelkedő szaktudású fodrászokkal várunk minden szépülni és megújulni vágyó hölgyet és urat. Számunkra a minőség a legfontosabb, ezért kizárólag prémium minőségű Wella Professionals termékekkel dolgoznak szakembereink.

Profi szakembereink rendelkezésedre állnak bármilyen frizurát is álmodtál meg. Kiemelt figyelmet szentelünk a konzultáció folyamatára, mellyel vendégeinknek minden esetben személyre szabott szolgáltatást biztosítunk. A hagyományos fodrászati szolgáltatásokon túl kiemelt, exkluzív szolgáltatásokkal is várunk szalonunkban, ahol prémium minőségű Wella professzionális termékeket használunk. Szépülj meg egyedülálló környezetben a Duna part mellett!

Parkolás:

utcán

Nyitvatartás:

H-K: 08.00-14.00

Sze-P: 14.00-20.00

Szo: 09.00-13.00

V: Zárva

Egyéb:

-