Dentami/ Stancul Tamara - Esztétikai fogászat Dentami/ Stancul Tamara - Esztétikai fogászat

Dentami/ Stancul Tamara - Esztétikai fogászat

Dentami/ Stancul Tamara - 1139 Budapest, XIII. kerület, Röppentyű utca 32 C. épület(Budapest)

Mobil, phone: +36308606286, GPS: 47.5361237 19.0752067 , Weboldal, web: www.dentami.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Dentami/ Stancul Tamara - Esztétikai fogászat

Értékelés:

5/5 - Összesen: 28 értékelés

Szalonról:

Szakmámat tekintve dentálhigiénikusként tevékenykedem. Sok éven át dolgoztam ezen a területen külföldön, ahol volt alkalmam megismerni a legújabb technológiákat.
2012-ben végeztem, mint fogtechnikus,majd Svédországban kóstoltam bele a szakma rejtelmeibe, majd Amerikában volt szerencsém betekintést nyerni a helyi fogászatokba. Ezután Angliában végeztem el a fogfehérítő specialista akadémiát, majd Ausztrália következett.
Többek között egy innovatív, professzionális technikával, a piacon újdonságnak számító airflow prophylaxis master prémium géppel dolgozom. Ezzel a speciális készülékkel a fogkőeltávolítás fájdalommentes  és a fogíny kezelése irányított biofilm (GBT) terápia módszerével történik,  ami már gyermekkortól alkalmazható. A GBT egy rendkívül hatékony, ám szelíd módszer, ami által mind az ínybetegségekben szenvedők vagy implantátummal, fogszabályzóval, illetve bármilyen fogpótlással (korona, híd, kerámia héjak) rendelkező páciensek egyaránt kezelhetőek. Az AIRFLOW Prophylaxis Master az EMS Dental Co. legújabb innovációja a szájhigiénás kezelésekben.  A plakk felelős a fogszuvasodás, fogágybetegség és implantátum körüli gyulladások kialakulásáért, ezenkívül az itt található baktériumok a véráramba kerülve a szervezetben máshol is megjelenhetnek és növelik bizonyos betegségek kialakulásának kockázatát (pl.: szív és érrendszeri megbetegedések, ízületi gyulladások, cukorbetegség). A nyálból kicsapódó ásványi anyagok a plakkon lerakódnak így idővel elmeszesedik, és  kialakul a fogkő.  Természetesen dohányzás, tea, kávé csak rontja a helyzetet és még felgyorsítja a folyamatot. A nagyobb, összetettebb fogászati beavatkozásoktól sokan tartanak, amire a mai modern érzéstelenítési eljárások mellett nincs ugyan ok, de a legjobb, ha a lehető legtovább sikerül megőrizni fogaink természetes egészségét.
Vállalkozásom fő tevékenységét a prevencióra, megelőzési tanácsadásra építem, illetve a már kialakult fogkövek fájdalommentes leszedésére, valamint ezen felül az esztétikára amit a professzionális fogfehérítés alatt értek.

Parkolás:

Az épület előtt 

Nyitvatartás:

Kedd: 14.00-20.00

Csütörtök: 14.00-20.00

Egyéb:

-

Elérhető online kártyás fizetés