Hajnal Beauty Relax - Kozmetika, Lélekgyógyászat Hajnal Beauty Relax - Kozmetika, Lélekgyógyászat

Hajnal Beauty Relax - Kozmetika, Lélekgyógyászat

Hajnal Beauty Relax - 1076 Budapest, VII. kerület, Baross tér 16.(Budapest)

Mobil, phone: +36702728450, GPS: 47.5006287 19.0810077

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Hajnal Beauty Relax - Kozmetika, Lélekgyógyászat

Értékelés:

4.86/5 - Összesen: 224 értékelés

Szalonról:

1077 Budapest, Baross tér 16. kapucsengő: 3 Tel: +36702728450

Hajnal Beauty Relax kozmetikámban exluzív, nyugodt és barátságos környezetben várlak Téged!

Kezelés Rólad szól, egyénre szabottan ápolom, szépítem a bőrödet, általános és luxus szolgáltatások széles skálájával. Számomra fontos, hogy el tudj lazulni, lelket feltöltően, szép bőrrel elégedetten távozz tőlem. Ezt is segíti, hogy egyszerre csak egy vendéggel foglalkozom. Teljes figyelmem, és szaktudásom a Tiéd! 

Időpont foglalásoddal automatikusan elfogadod a Házirendet! Kérlek olvasd el figyelmesen:

Házirend/ Szalonetikett

A Házirend célja, hogy meghatározza a szalonban tartózkodó és a szolgáltatásokat igénybe vevő személyek egymás közötti magatartását és azokat az alapvető szabályokat, melyek a kulturált szolgáltatói tevékenység magas színvonalon történő végzéséhez elengedhetetlen.

1:Jelen Házirend- Etikett betartása kötelező minden üzletemben tartózkodó személyre nézve. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégem automatikusan elfogadja a Házirend szabályait, el nem olvasása nem mentesíti ez alól.

2: Hajnal Beauty Relax kozmetikában csak Hölgyeknek/ Tiniknek szóló szolgálatások elérhetőek!!!

3: Kérlek, a kezelésekre mindig időben érkezz, maximumm 5 perccel érkezzél hamarabb, hogy két vendég között el tudjam végezni a szükséges szellőztetést, fertőtlenítést, fel tudjak készülni a fogadásodra.

4: Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy nem tudom a kezelést végig csinálni. Ez esetben a késés miatt a kezelés a tervezettnél rövidebb ideig tart. Sajnos a masszázs időből megy el. Az elmaradt rész későbbi “pótlására” nincs lehetőség.

5. A lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembevételével lehetséges:

a. Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben az a kezelés előtt minimum 48 órával történik.

b. Amennyiben egy időpontot úgy kívánsz lemondani vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 24 óra van hátra, vagy egyáltalán semmilyen módon nem hozod tudtomra és nem is jössz el, rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot fenntartottam neked, de azt kis valószínűséggel tudom más vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri. Nekem szakembereknek (bár szívvel- lélekkel végezem), ez a munkám; így minden lemondott, nem igénybe vett szolgáltatás bevétel kiesés. A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50% - a. Amennyiben nem mondtad le a kezelést és nem is jelentél meg, úgy egy következő időpontra csak a lemondott kezelés és az új befoglalt kezelés díjának előre utalásával vagy személyes fizetésével tudom az időpontot véglegesíteni! Amennyiben nem kerül kiegyenlítésre továbbiakban nem veheted igénybe szalonom szolgáltatásait. Köszönöm megértésedet.

c. A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeimen –( kizárólag személyesen, telefonon vagy SMS-en keresztül tehető meg, illetve online időpontfoglaló rendszeren a bwneten egy kattintással lemondható, ha az 48 órán belül esedékes.)

d. Amennyiben betegségből adódóan kell lemondani az időpontot, eltekintek a felártól évi egy alkalommal!

Viszont, a mostani kialakult helyzetben vigyázzunk egymásra, Csak és kizárólag Egészségesen vedd igénybe kezeléseimet, ha beteg vagy, akár a környezetedben a családban, akikkel együtt élsz beteg valaki, nézzünk inkább másik időpontot, ezzel védve nem csak engem, hanem az utánad jövő vendégeket is. Csak abban az esetben fogadom el a 48 órán belüli lemondást minden következmény nélkül, ha jelzed nekem előtte. Kérlek ne élj vissza vele!

Amennyiben én nem vagyok egészséges, én is természetesen jelzem feléd, és nézünk másik időpontot.

6: időpont foglaláshoz TIPP: Foglald le előre következő időpontodat amikor épp Nálam vagy! Egyszerűbb és kényelmesebb, mint utolsó pillanatban bepréselődni vagy heteket- hónapokat várni. Elsősorban online naptáramban a BWNET oldalon próbálj időpontot foglalni. Ha ott nincs szabad- vagy megfelelő időpont, akkor személyesen vagy telefonon is lehet egyeztetni. Munkafolyamat zavarása miatt, nem áll módomban minden esetben a telefont felvenni, ezért ha nem érsz el, akkor küldj egy sms-t, elérhetőséggel és hogy mit szeretnél. Minden esetben visszahívok Mindenkit, de lehet, hogy erre csak másnap kerül sor, ha nagyon későn fejezem be aznap a munkát.

7: Felhívom kedves Vendégeim figyelmét, hogy üzletemben minden termék és szolgáltatás azonnal fizetendő, hitelre vásárlásra nincs lehetőség. Áraim nem alkuképesek, az ÁFÁ-t tartalmazzák és forintban értendőek. Az árak változásának jogát fenntartom.

ÁFÁS számlát csak magánszemélyeknek tudok kiállítani, cégeknek nem áll módomban a KATA törvény módosítása miatt, kérlek ennek tudatában vedd a szolgáltatást igénybe! 

8: Üzletem sajnos nincs felkészülve gyermekek felügyeletére. Próbáld meg kérlek megoldani, hogy amíg nálam pihensz és töltődsz, ezt nyugodtan megtehesd.

9: Kiskedvenceket, azaz kutyát és macskát egyéb házi állatot, nem fogadhatok üzletemben. Nagyon szeretem az állatokat, de egészségügyi előírások és az ÁNTSZ szabályzatai nem engedélyezik.

10. Bármely kezelésre kiállítható ajándékutalvány. A kiállítás dátumától 3 hónapig érvényes. Az ajándékutalványok nem visszaválthatóak, nem cserélhetőek. Csak személyesen vehető át.

11: A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja

Parkolás:

Környéken fizetős parkolásra van lehetőség, pl. Keleti pályaudvar, Baross Tér, Garay utca, Rottenbiller utca, stb. környező utcákban.

Nyitvatartás:

Kizárólag előzetes foglalás alapján Hölgyek/Tinik részére!

Bejelentkezés itt a bwnet felületén keresztül, vagy a vendégek egyedi igényeit figyelembe véve (lehetőségek szerint), telefonos egyeztetésre is van lehetőség:

06702728450

Egyéb:

-