Studio D Fonyód - Fodrászat Studio D Fonyód - Fodrászat

Studio D Fonyód - Fodrászat

Studio D Fonyód - 8640 Fonyód, Ady Endre utca 5 (Balaton Áruház) 2. emelet(Somogy megye)

Mobil, phone: +36304480413, GPS: 46.7492556 17.5573038

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Studio D Fonyód - Fodrászat

Értékelés:

4.85/5 - Összesen: 103 értékelés

Szalonról:

Minőség. Bármikor. Jó áron.
 

Mi vagyunk a Studio D, egy magyar családi vállakozás. 2010 óta foglakozunk a szépségiparral, több mint fél millió vendégünk volt az elmúlt évek során. Jelenleg 3 helyszínen várunk férfi és női hajvágással, 2 szalonban hajfestéssel is, a Ferenc körúton pedig manikűr szolgáltatással.
 
Célunk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk, szinte bármikor és ezt jó áron!
 
Szerintünk 3 dolgon múlik a minőség: a tulajdonosokon, a fodrászainkon (és recepciósainkon) és szakmai partnerünkön.

dr. Dömötör Dóra az egyik tulajdonos - aki arcát és nevét adja a lánchoz - személyesen garantálja a minőséget. Büszkék vagyunk fodrászainkra! Rendszeresen szakmai oktatásokon vesznek részt és saját képzési rendszerünk is van, hogy naprakészek legyenek, ismerjék a legfrissebb trendeket, termékeket! Munkáikat nap, mint nap követheted Facebook és Insta oldalainkon, vagy a www. studio-d.salon website-unkon. Szakmai partnerünk a Schwarzkopf Professional, szalonjainkban az ő termékeiket használjuk, ők biztosítják kollégáink folyamatos képzését is és hozzák a legfrissebb világújdonságokat.
 
Hétfőtől szombatig folyamatosan nyitva vagyunk mindenhol, két üzletünk pedig vasárnap is vár Téged! Jó árainkat honlapunkon csekkolhatod.
 

Legyél törzsvásárlónk, kérd kártyádat a recepción, így biztosan nem maradsz le havi kedvezményeinkről. Minden vásárlásod után pontokat gyűjthesz, amit kedvezményekre válthatsz be.

Parkolás:

utcán

Nyitvatartás:

Hétfőtől szombatig: 08.00-20:00

Vasárnap: 08:00-16:0

Egyéb:

-