Végh Karolina Kozmetikus - Kozmetika Végh Karolina Kozmetikus - Kozmetika

Végh Karolina Kozmetikus - Kozmetika

Végh Karolina Kozmetikus - 1065 Budapest, VI. kerület, Hajós utca 25.(Budapest)

Mobil, phone: +36, GPS: 47.5041491 19.0574923 , Weboldal, web: https://www.facebook.com/kozmetikahajosutca/

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Végh Karolina Kozmetikus - Kozmetika

Értékelés:

5/5 - Összesen: 20 értékelés

Szalonról:

Végh Karolina vagyok, Janssen referencia kozmetikus, az arckezelés a specialitásom.

Fő motivációm segíteni és megmutatni az embereknek, hogy a szép bőr nem elérhetetlen luxus többé.

Munkám során maximális odafigyeléssel, precizitással dolgozom. Kizárólag Janssen Cosmetics termékeket használok, amelyek egyszerre garantálják a maximális hatást és biztonságot.   A kezelés nem ér véget a kozmetikában eltöltött idővel, vendégeimet gondosan ellátom az otthoni ápolásra vonatkozó tanácsokkal is. Így a változás 100%-ig garantált!

Parkolás:

Nyitvatartás:

Hétfő 10 - 20

Kedd 10 - 18

Szerda 10 - 20

Csütörtök 10 - 20

Péntek 10 - 20

Egyéb:

-

Szalonról:

Végh Karolina vagyok, kozmetikus. Imádom a munkámat!!! Tíz éve választottam ezt a gyönyörű szakmát és hálás vagyok a sorsnak, hogy volt erőm, bátorságom belevágni. Mindig is érdekelt a kozmetika, elvarázsolta a krémek világa, hogy mekkora változást tudunk elérni a jól megválasztott termékek, hatóanyagok segítségével. És természetesen az arcmasszázzsal, ami számomra a legkedvesebb része a kozmetikának, örök hálával tartozom ezért mesteremnek, Martina Viktóriának. Ő a mai napig arra inspirál, hogy minél több és sokszínűbb masszázst sajátítsak el. Így a hagyományos kozmetikai arcmasszázson kívül van a tarsolyomban aromaterápiás pontmasszázs, nyirokmasszázs, meridián masszázs, gua-sha masszázs, ecsetmasszázs is. 2018-ban elindultam az I. Kozmetikus Masszázsversenyen is, és büszkén jelenthetem, hogy különdíjas lettem.
 
Persze nem csak masszázsból áll a kozmetikus élet, hanem változatos, az egyén, a Te bőröd igényeihez felépített komplex kozmetikai kezelésekből, melyekhez a Janssen Cosmetics professzionális termékeit használom. A termékek hatóanyag tartalma kiemelkedően magas, ezért a hatása is rendkívül látványos. Maximális hatás, maximális biztonsággal a cég jelmondata, és nem viccelnek, 2014-ben elnyerték a világ legbiztonságosabb kozmetikai terméke címet is. Folyamatosan fejlesztik mind a termékeket, mind minket, kozmetikusokat, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki mindenkiből. A mai világban az igényes külső alapvető feltétel a mindennapi érvényesüléshez, és azt gondolom, hogy ez a tiszta, ápolt bőrrel kezdődik. Hiába a szép smink, ruha, cipő, ha a bőröd nincs rendben, azt nem tudod elrejteni.
 
Természetesen foglalkozom szőrtelenítéssel, szempilla-szemöldök festéssel, sminkeléssel is. Sőt, nemrég elvégeztem a színtanácsadói tanfolyamot Pirityi Évánál, ezért az idei évtől bátran keressetek, ha szeretnétek megismerni, melyek a legelőnyösebb színeitek.
Nem célom a „futószalag kozmetika”, nálam egy időben, egyszerre egy vendég van a kabinban, aki a kizárólagos figyelmemet élvezheti kezelés közben. Holisztikus kozmetikusként, szépségterapeutaként a test-szellem-lélek harmóniájának megteremtésére törekszem, hogy a nálam töltött idő igazi kikapcsolódás, feltöltődés legyen.
 
Várlak szeretettel!
 

Parkolás:

A Zichy Jenő u. 9. szám alatt lévő Care Park Opera Parkolóházban, illetve a környező utcákban fizetős parkolás lehetséges.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés szerint!

Egyéb:

-

BWNet Magyarország