Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Assenbrenner NailSaloon - 1097 Budapest, IX. kerület, Vaskapu utca 10-14 C(Budapest)

Mobil, phone: 36706357700, GPS: 47.4781362 19.0713961 , Weboldal, web: https://www.assenbrennernails.hu/

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Assenbrenner NailSaloon - Kézápolás, Lábápolás

Értékelés:

4.99/5 - Összesen: 2790 értékelés

Szalonról:

Üdvözlünk Kedves Látogatónk,

Mottónk: „Hisszük, hogy Mi, itt, értéket teremtünk, Nálunk szó szerint a legjobb kezekben vagy!”

Assenbrenner Niki, a Szalon alapítója és szakmai vezetőjének missziója, hogy a Vele dolgozó Kolléganők sikeresen, tudásuk legmagasabb szintjén teljesítsenek minden nap, ezért folyamatosan fejleszti Őket. Szakértő Kolléganőink megtalálják Neked azt a személyre szabott szolgáltatást -legyen szó manikűr, modern géllakk, műkörömépítés, korrekció vagy éppen lábápolásról-, aminek a viselete kényelmes és tartós lesz, csak kérlek, bízd rá magad a Szakértőre, és adj magatoknak időt, hogy a legjobb közös megoldás megszülethessen! :)

Nálunk nincs lehetetlen!!

Mit jelent ez Nektek?

· Prémium kategóriás termékek

· Újdonságok elsőkézből

· Óriási színválaszték

Célunk, hogy bizalmukkal megtisztelő Vendégeink elégedetten térjenek vissza hozzánk szépülni, és jó szívvel ajánlják a Szalont ismerőseiknek is. Szlogenünk: minőségi munka, minőségi alapanyagokkal :)

Látogassatok el hozzánk, és egy bögre kávé/tea mellett szépüljetek igényes környezetben, vidám, családi hangulatban.

A szalon tulajdonosa és szakmai vezetője:

Assenbrenner Nikoletta Kézápoló és Körömkozmetikus Mester, Szakoktató, Olimpiai és Európa Bajnok, 7x Magyar Bajnok Műkörömépítő

Az Assenbrenner NailSaloon&School felépítése:

A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően, Kolléganőink rohamosan fejlődnek, amit a Szalonban elismerésül, előléptetéssel jutalmazunk :) Szakértőink, a szakmában eltöltött idő, illetve versenyen szerzett tapasztalataik és eredményeik alapján, gyakorlati szintvizsga elkészítése után titulushoz jutnak, melyek az általuk elkészített szolgáltatások árait is meghatározzák.

Szakértőink:


Barta Adrienn, Lábápoló Specialista Kolléganőnk, London olimpiai aranyérmes versenyző, esztétikai- és gyógypedikűr, szikementes pedikűr, és láb géllakk lábápolási szolgáltatásaival szépít :)

Jarabik Szabina Senior kéz-, és lábápoló szakértő Kolléganőnk hetfő-szerda-pénteki napokon modern géllakk, műköröm építés/töltéssel, kedd-csütörtöki napokon esztétikai Callux szikementes lábápolás és láb géllakk kezeléseket készít.

Szabó Virág Lilla Professional AN Szakértő Kolléganőnk a zsalon alapítása óta velünk dolgozik, többszörös magyar díszítő bajnokként kápráztatja el minden nap csodás, különleges festéseivel vendégeinket.

Szarka-Kovács Ircsi Senior AN Szakértőnk, modern, erősített géllakk, manikűr továbbá kézápoló, kényeztető szolgáltatásokkal fogadja Vendégeinket. Ircsi 3 éve erősíti a csaptunkat.

Lovász Nóra lábápoló Kolléganőnk, esztétikai és szikés pedikűrrel, láb géllakkozás szolgáltatással nyújt élményt hétköznapokon.

Assenbrenner Nikoletta, a Szalon alapítója és szakmai vezetője, Európa-, Olimpiai-, és többszörös Magyar Bajnok műkörömépítő, Körömkozmetikus Mester Oktató, AN NailSaloon Mester Szakértő, a Szalon megálmodója, 2000 óta szolgáltat.


Legnépszerűbb szolgáltatásunk a különleges "tojásfényű" erősített géllakk, vagy modern géllakk, ami nevét a teljesen egyenletes felületéről kapta. Elkészítése a leginnovatívabb technikával történik, hosszú hetekig tartós, de mégsem műköröm, hanem egy rugalmas, természetes köröm felületre modellezett építő géllakk.

Több száz géllakk szín, és megannyi díszítő elem közül válogathatsz, he ellátogatsz hozzánk. Ha nincs terved, bízd ránk magad, megtaláljuk a stílusodhoz való viseletet, ha fotóval érkezel, tudásunkhoz mérten abból a lehető legjobb másolatot készítjük el Neked ?


A vendégek megszépítése mellett, kiscsoportos és magánképzéseknek ad otthont a Szalon.

Várunk szeretettel, Nálunk pihenni, feltöltődni, szépülni :)

Assenbrenner NailSaloon & School

Műkörömépítő, és Oktatószalon Budapest 9. kerületében.

Parkolás:

A parkolás a Szalon előtt, a Vaskapu utcában, mindkét oldalon megengedett, fizetős (munkanapokon 8:00-20:00 óra között), 0904-es zónában. 18 óra után az utca bal oldalát (tábla jelzi) csak 9.kerületi érvényes lakossági 

 

Nyitvatartás:

Hétfő 8:00-20:00

Kedd 8:00-20:00

Szerda 8:00-20:00

Csütörtök 8:00-20:00

Péntek 8:00-20:00

Előre bejelentkezés alapján :)

Egyéb:

- szike nélküli lábápolás, kézápolás mesterfokon,