Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére) Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Szantál kozmetika - 8200 Veszprém, Vécsey Károly u(Veszprém megye)

Mobil, phone: 36202397401, GPS: 47.115526 17.9160541 , Weboldal, web: www.kozmetikaveszprem.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Szantál kozmetika - Kozmetika, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére)

Értékelés:

4.94/5 - Összesen: 258 értékelés

Szalonról:

Üdvözlöm! 

Varga Máté kozmetikus mester, sminkes vagyok ! Várom sok szeretettel Veszprém egyik exkluzív és egyedül álló kozmetikájában! 

Kozmetikusként szerencsésnek tartom magam, hogy szakmám egyben a hobbim és a hivatásom! Igyszekszem mindig naprakész lenni a kozmetikai ipar legújabb vívmányaival , hogy maximális kiszolgálást nyújthassak vendégeimnek! 

Munkám során az amerikai Image Skincare termékeit használom.

Hétköznapi munkám mellett számos hazai és nemzetközi verseny zsűritagja vagyok, vizsgabizottsági tag és aktív részese a jövő nemzedékének képzésében!

Kínzó börprobkémák gyötrik? Úgy érzi nem találta meg a helyes bőrápoló termékeket? Nem lát eredményt a bőrén? Szeretne egyedi kényeztetésben és odafigyelésben részesülni? 

Hívjon bátran! Foglaljon még MA időpontot!  

 

Parkolás:

Közvetlenül a kozmetika bejárata mellett van lehetőség privát parkolásra, valamint a környező szabad parkolókban.

Nyitvatartás:

 

Hétfő, Vasárnap: szünnap 

Keddtől- Szombatig: előzetes bejeletkezés alapján! 

Kérem az ÚJ VENDÉGEKET , elsőre CSAK KONZULTÁCIÓS időpontot foglaljanak! 

A szalon gördülékeny működésének érdekében: időben foglaljanak időpontot, szorítkozzunk a max. 24 órán belüli lemondásra, hiszen a tétlenséggel töltött idő a legdrágább! 

A bejelnetkezett szolgáltatásra :max. 5 perccel előbb legyenek szívesek érkezni, így jut idő a parkolásra és az esetleges egyeztetésre is! 

Kérem ne késsen: igyekszem minden vendégemnek a maximális kiszolgálást biztosítani, azonban ha jelentős késés addik ez módosulhat, így a szalon nyugodt, kiegyensúlyozott rendje megbomolhat... 

 

 

Egyéb:

-