E Trend Beauty - Fodrászat, Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Smink, Kézápolás, Lábápolás E Trend Beauty - Fodrászat, Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Smink, Kézápolás, Lábápolás

E Trend Beauty - Fodrászat, Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Smink, Kézápolás, Lábápolás

E Trend Beauty - 6726 Szeged, Szőregi út 80.(Csongrád megye)

Mobil, phone: +36304456278, GPS: 46.236165 20.1727099 , Weboldal, web: www.etrendbeauty.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. E Trend Beauty - Fodrászat, Kozmetika, Szempilla-hosszabbítás, Smink, Kézápolás, Lábápolás

Értékelés:

4.85/5 - Összesen: 2354 értékelés

Szalonról:

 

Szalonunkban fodrászat,kozmetika, kéz-és lábápolás területén várjuk a szépülni vágyókat.

Fodrászat:Szegeden E Trend Beauty szalonunk, kiemelkedő helyen áll a fodrászat terén, mert vendégeink mindig a lehető legprecízebb kiszolgálásban részesülnek, a legújabb technikákat vehetik igénybe üzletünkben mint pl. ombre / balayage festés, hajhosszabbítás, Kérastase Fusio-Dose hajfeltötlő kezelés. Fodrászaink, folyamatos továbbképzésben és oktatásokban részesülnek, hogy mindig az aktuális trendeket biztosítsuk üzletünkben.

Kozmetika: A világhírű MATIS és Germaine De Capuccini professzionális kozmetikumok alkalmazásával új fejezet kezdődik a bőröd ápolásában. A bőr fiatalságának megőrzése már huszonévesen elkezdhető megelőző kezelésekkel. Ha nincs probléma (érzékenység, zsírosság, stb.), akkor elég a víztartalom pótlása, majd választhatunk egyre intenzívebb kezelési eljárásokat (hidratáló maszkok, gépi hatóanyag bevitel). Tapasztald meg különleges, egyedülálló hatását, és éld át az igazi bőrápolás élményét Szalonunkban.
Sminkeléshez és sminkoktatáshoz az olasz Karaja márkát használjuk, mellyel szupertartós és gyönyörű sminkeket készítünk.

Kéz- és lábápolás:Az arc mellett a kéz az a testrészünk, ami a legjobban látszik és láttat. Épp annyira egyéni, mint az arc, és sokat elárul tulajdonosáról. Hiába az ápolt haj és arc, az elegáns ruha és cipő, a jó modor és kommunikációs technika, ha a kéz ápolatlanságot tükröz. Kezeink és körmeink folyamatosan ki vannak téve az időjárás viszontagságainak (hideg, erős napfény, száraz levegő), a különböző vegyi behatások (tisztítószerek, vegyszerek, gyakori kézmosás, felületes szárítás). A házimunka és a foglakozásunkból adódó körülmények is sokat ronthatnak állapotukon, ezért ugyanúgy igénylik a folyamatos ápolást, mint testünk többi része. Szalonunkban nem csak a körmök díszítésére, de a kézbőr ápolására is nagy hangsúlyt fektetünk.

Parkolás:

A Szeged Nova Áruház mélygarázsában van rá lehetőség (ingyenes).

Nyitvatartás:

Nyitvatartás:

Egyéb:

-

BWNet Magyarország