Vaszil Ági Arcesztétika - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Smink, Kézápolás Vaszil Ági Arcesztétika - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Smink, Kézápolás

Vaszil Ági Arcesztétika - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Smink, Kézápolás

Vaszil Ági Arcesztétika - 1118 Budapest, XI. kerület, Frankhegy utca 7.(Budapest)

Mobil, phone: +36203515115, GPS: 47.4702404 18.9993067 , Weboldal, web: www.vaszilagi.hu

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. Vaszil Ági Arcesztétika - Kozmetika, Lábápolás, Egyéb elfoglaltság (V.I.P. vendégek részére), Smink, Kézápolás

Értékelés:

4.99/5 - Összesen: 778 értékelés

Szalonról:

Parkolás:

Az üzlet előtt és környékén INGYENES! Az esti órákban nehezebb megállni, de nem lehetetlen! 

1920_1080_20100518125124376105

 

A szépség látványa legyen az bármi – egy festmény, egy épület, vagy csak egy kívánatos őszibarack, amibe  belekapaszkodik a reggeli harmat – a legkellemesebb érzéssel tölt el bennünket. Felkelti a vágyakozást, a vágyak pedig az érintést.

Az emberi test azonban minden művészetek felett áll, mert mással össze nem hasonlítható ragyogása van. Illata, tapintása egyedi burkot emel körénk, ami a legészrevétlenebbül kommunikál, mert kémikus mozgása többet rejt minden szónál. A jól ápoltság, és a szebbet még szebbé tenni akaró vágy végig kíséri az emberiség egész történelmét. Ma több ezer éves módszerek és praktikák reneszánszát éljük, mert rohanó világunk kétségbeesetten keresi az esztétikumot konzerváló lehetőségeket. A kozmetikai ipar a gyors és mindent megoldó készítmények egész arzenálját felvonultató repertoárja csak egy alternatíva, ami legtöbb esetben a gyorséttermek alkalmi megoldását kínálja.

images2

Vallom, hogy az önmagunkkal való törődés nem csak a tégelyekben rejlő szupertitkos receptúrában keresendő. A testünkre szánt idő fontos, mert ez egy olyan „kenőcs”, ami – ha rövid időre is – feledteti a múló időt. Ez a filozófia nem csak a bőrt, hanem a lelket megnyugtató állapot is, ami elengedhetetlen kellék a ráncok kisimuláshoz.

A kozmetikumok, amivel dolgozom kiváló minőségük mellett ezt a bölcsességet is magukban rejtik. Hiszen nem egy tubusba zárt szellemet, hanem módszert kínálnak, ahol a szakértelem, és a termék összhangban van egymással, mely elv több éve már bizonyította hatékonyságát.

Úgy gondolom, hogy az iparág melynek én is több éve részese vagyok, már túl mutat „az uborkakarikát a szemre” módszeren. A kezelésekben történő előrelépést, a törődést egy olyan általam is alkalmazott komplexitás hozza el, ami nem csak a bőr, hanem a lélek relaxációját is jelenti.

Nyitvatartás:

Egyéb:

Vaszil Ági arcesztétika Budapest, XI.. kerület - Vaszil Ági arcesztétika online bejelentkezés.