L'Oréal Akadémia - Fodrászat L'Oréal Akadémia - Fodrászat

L'Oréal Akadémia - Fodrászat

L'Oréal Akadémia - 1023 Budapest, II. kerület, Árpád fejedelem útja 26.(Budapest)

Mobil, phone: +36302125268, GPS: 47.5239881 19.0381372 , Weboldal, web: http://

Online Időpontfoglalás, bejelentkezés, szépségápolás, időpont. L'Oréal Akadémia - Fodrászat

Értékelés:

5/5 - Összesen: 12 értékelés

Szalonról:

Jótékonysági rendezvényre készül a Redken: immár hatodik alkalommal rendezik meg a CUT-A-THON maratoni hajvágásukat. Az eseményen lehetőségünk van Magyarország legjobb fodrászainak székébe ülni, a hajvágásokért felajánlott összeggel pedig a Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet programját támogathatjuk. 

Maratoni hajvágásra készülnek Magyarország sztárfodrászai szeptember 5-én a L’Oréal Akadémián: leteszik az ollójukat a szalonjukban, és az egész napot a Redken CUT-A-THON jótékonysági rendezvénynek szentelik. Tizenkét órán keresztül tudunk majd bejelentkezni hozzájuk egy frissítő hajvágásra, az új frizura mellett pedig egy igazán jó ügyet támogathatunk. A márka ugyanis a maratoni hajvágásból összegyűlt teljes összeget a Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet programjának ajánlotta fel.  

A beregisztrált vendégek egy jelképes összegért cserébe (15 000 Ft) új frizurát és egy otthoni Redken hajápoló termékcsomagot kapnak ajándékba:

-          Konzultáció

-          Ápoló hajmosás

-          Hajvágás

-          Hajformázás

-          Hajtípusodnak megfelelő Redken sampon és balzsam

A fodrászok összesen 144 embert tudnak majd fogadni, a kitűzött cél pedig 2 160 000 Ft adomány összegyűjtése lenne. A Redken csapata egész nap azon fog dolgozni, hogy a befolyt összegből végül megvásárolhassák a kékfény-terápiás eszközt – ehhez azonban, mi vendégek is kellünk! 

Legalább 16 éves kort be kell töltenie ahhoz, hogy regisztrálhasson az eseményre.

A Redken márka az Ön személyes adatait az eseményre való regiszráció és az eseményen való részvétel kezelésére használja fel. Ha többet szeretne megtudni arról, hogyan használjuk fel személyes adatait, kérjük, tekintse meg Adatvédelmi szabályzatunkat:

You need to be at least [16] years of age to register for the event.

Redken will use your personal data to manage your registration to the event and participation in the event. For more information on how we use your personal data, please see our Privacy Policy:

Parkolás:

Nyitvatartás:

2022. 09. 05.

8:00-20:00

Egyéb:

L'ORÉAL PROFESSIONNEL AKADÉMIA, Budapest, II. kerület - L'ORÉAL PROFESSIONNEL AKADÉMIA - online bejelentkezés a Cut A Thon jótékonysági hajvágásra.