Vissza a természetbe - a L'Oréal Professionnel Source Essentielle új termékei elsők között az IMAGinE szalonban!

Ternyák Kata és csapata arra törekszik, hogy mindig a legújabb termékek és szolgáltatások álljanak a vendégek rendelkezésére. L’Oréal Professionnel újonnan bevezetett termékcsaládjával kapcsolatban kérdeztük Ternyák Katát, az IMAGinE szalon fodrászát.

Ternyák Kata és csapata arra törekszik, hogy mindig a legújabb termékek és szolgáltatások álljanak a vendégek rendelkezésére. L’Oréal Professionnel újonnan bevezetett termékcsaládjával kapcsolatban kérdeztük Ternyák Katát, az IMAGinE szalon fodrászát.

 

Környezettudatos termékcsalád - L'Oréal Professionel Source Essentielle

 

A Source Essentielle teljes mértékben odafigyel a környezetre. Az IMAGinE szalonban rendszeres beszélgetési téma a környezettudatosság.

 

A Source Essentielle termékcsalád egy vegán termékcsalád. A döntésem nem volt kérdéses, a vendégek igényeit jobban ki tudom szolgálni. Napi szinten sokszor felmerül a természet tudatosság a beszélgetéseink során. Ezzel a termékcsaláddal vágyaink váltak valóra.- mondta Ternyák Kata, az IMAGinE Szalon tulajdonosa.

 

imagine szalon, ternyák kata, imagine, bwnet, beautyworldnet, online időpontfoglalóprogram_BWNet

 

Sampon bár a fodrász üzletekben - újratölthető üvegek, a környezettudatosság jegyében

 

A természetes eredetű összetevőkön kívül a fenntarthatóságban és környezettudatosságban a 90%-ban biológiailag lebomló csomagolások is beletartoznak. A legnagyobb újítás a szalonokban elhelyezett sampon-bárok.

 

Szalon szolgáltatásként is természetesen megtalálható.  A vendég így sokkal közelebb kerül a termékhez. Nem csak egy gyönyörű, igényeiben gazdag csomagolást lát, hanem saját maga is megtapasztalhatja a termék erejét. Az illata elragadó, a haj gyönyörű fényes és energikus lesz tőle.  Viszonteladás céljából is megtalálható, azonban a környezettudatosság szempontjából a samponos üvegek újratölthetőek nálunk is. Ha elfogyott a sampon a vendég behozhatja hozzánk az üveget és mi újratöltjük neki. - mondta Ternyák Kata az IMAGinE Szalon tulajdonosa.

 

imagine szalon, ternyák kata, imagine, bwnet, beautyworldnet, online időpontfoglalóprogram_BWNet

 

IMAGinE Szalon

Cím:
1016 Budapest, I. kerület
Naphegy u. 39.

Online bejelentkezéshez kattints!

 

Férfiak, gyerekek és a Source Essentielle termékei

 

A férfiak és a gyerekek számára is ugyanolyan fontos a megfelelő hajápolás. Frizurájuk nincs annyi fodrászati kezelés hatásának kitéve, mint a hölgyeké, ezért nekik egyszerűbb a termék kiválasztása.

 

Igen, mindenképpen férfiak és gyerekek számára is ajánlom a Source Essentielle termékeket, a tisztaságuk miatt. A férfiaknál a gyakori hajmosás miatt, a gyerekek haját, fejbőrét viszont még nem éri annyi hatás, ami miatt nagyon erős fejbőrápolóra legyen szükség a hétköznapi tisztítás, ápolás során. - mondta Ternyák Kata, az IMAGinE Szalon tulajdonosa. 

 

Source Essentielle - samponok és ápolók

Ternyák Kata elmondta nekünk, hogy milyen termékek közül választhatunk. Továbbá abba is beavatott minket, hogy a samponok és balzsamok közül, melyik milyen hajtípusra való.

 

Nem nehéz a termékek közül választani, hisz a fejbőrápoló/sampon behatárol, hogy melyik terméket válasszunk a fejbőrünkre. A Source Essentielle termékcsalád minden hajtípus ápolására kínál természetes, fenntartható megoldást. Nehéz hármat kiemelni mert a hajunk igényei szerint kell választani. Az illata és hatása mindegyik terméknek lenyűgöző.  Az ápolót szintén a haj igényeinek megfelelően kell választani, attól függően, hogy könnyed vagy egy kicsit erőteljesebb ápolást igényel a hajunk.

Samponok:

Ápolók:

Olajak:

   - termékeket emelte ki Ternyák Kata, az IMAGinE Szalon tulajdonosa.

 

 

BWNET - Online bejelentkezés bárhol bármikor

 

Környezettudatos szalonként immár 5.éve elhagyták a papír alapú naptárat is. Ternyák Kata mesélt nekünk a tapasztalatairól és, hogy miért választotta BWNET online időpontfoglaló programot.

 

Több szempont miatt kerestem az online bejelentkezéses rendszert. A környezettudatosság és a munka folyamatossága miatt. Mivel mi egy nem kicsi, de butik Szalon vagyunk, így nincs recepciósunk. Nagyon fontos, hogy a vendégeinknek elérhetőek legyünk, és a kapcsolattartás folyamatos legyen. Sokkal pontosabb a rendszer által a kommunikáció. Nem értjük félre az időpontot, nincsenek elírások. Sokkal egyszerűbb, hisz a vendég pontosan látja a rendszerben, hogy az ő általa kért munkafolyamatra mikor van idő a szalonban. Össze tudja egyeztetni a saját programjával. Mivel értesítést kap a legfoglalt időpontjáról, így nem tudja elfeledni. Folyamatos tájékoztatást nyújt a rendszer a vendégek felé. Így amikor a vendég megérkezik, már tudja milyen újdonságok, akciók, programok közül választhat. - válaszolta Ternyák Kata, az IMAGinE Szalon tulajdonosa.

 

IMAGinE Szalon

1016 Budapest, I.kerület

Naphegy u. 39.

Online bejelentkezéshez kattints!

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

BWNet Magyarország