VIDEO: Török Csilla lenyűgöző frizura átalakítása a L'Oréal Colour Trophy fodrászversenyen

Sok fodrász dédelget nagyratörő álmokat és szeretné, ha a legjobb magyar szakemberek közt emlegetnék. A L'Oréal Colour Trophy fodrászverseny az egyik legfigyelemfelkeltőbb belépő, hogy a csúcsra törj és a fodrászvilág elismerését kivívd.

Minden pályamunka első és talán legnehezebb része a mindent elsöprő inspiráció megtalálása. Tudd meg, hogy ki ihlette Török Csillát a L'Oréal Colour Trophy fodrászversenyre készülve és nézd meg azt a csodás firzurát, amit modellének alkotott!

Sok fodrász dédelget nagyratörő álmokat és szeretné, ha a legjobb magyar szakemberek közt emlegetnék. A L'Oréal Colour Trophy fodrászverseny az egyik legfigyelemfelkeltőbb belépő, hogy a csúcsra törj és a fodrászvilág elismerését kivívd. <br />
<br />
Minden pályamunka első és talán legnehezebb része a mindent elsöprő inspiráció megtalálása. Tudd meg, hogy ki ihlette Török Csillát a L'Oréal Colour Trophy fodrászversenyre készülve és nézd meg azt a csodás firzurát, amit modellének alkotott!

 

Egy fodrász mindenhol inspirációt keres

"A szakmai minőségem miatt napról napra követem a nemzetközi és hazai festési és vágási technikákat. Szerintem ez nagyon sok inspirációt ad, és az is fontos, hogy saját szemünkkel és kezünkkel is megtapasztalhassuk más fodrászok munkáit, ezért az elmúlt két évben szinte minden L’Oréal képzésen és bemutatón részt vettem." - Török Csilla, mesterfodrász.

 

török csilla, török csilla mesterfodrász, loreal color trophy, fodrászverseny budapest, budapest fodrászverseny, loreal, bwnet, beauty world net, online bejelentkezés, online időpontfoglalás

 

Néha onnan jön az inspiráció, akitől nem is várnád

"Részt vettem a 2016-ban megrendezett L’Oreal Bussiness  Fórumon, ahol több inspiráló fodrászmester is bemutatott. Különösen Matthew Collins kanadai mester ihletett meg a szín kialakításában, teljesen új perspektívát adott nekem a színek világában. (Csak halkan jegyzem meg, először a külleme kicsit meglepett, majd óriási meglepetés volt a tudása és stílusa). Teljesen lenyűgözött, ahogy a színekkel bánt."

 

video_torok_csilla_lenyugozo_frizura_atalakitasa_a_loreal_color_trophy_fodraszversenyen_bwnet

Francia és magyar fodrászok ihlették pályamunkája elkészítésekor

"L’Oréal Colour Trophy fodrászversenyre készült pálymunkám hajvágásában Laeticia Guenaou francia mester inspirált, kifinomult, vagány, francia eleganciával. Nem elhanyagolható tényező, amit ezzel a technikával sok időt tudok spórolni.

A magyar mesterek közül Dancsó Erikát említeném, mint olyan fodrászt, aki ihletet ad és a francia stílust követi. Az Ő munkáit ismerem, és nagyon kedvelem."

 

A vendég kérése is inspirálóan hatott a fodrászra

"A L’Oréal Colour Trophyra készült munkám kialakításánál mindig fontos számomra a vendég, jelen esetben a modellem kívánsága. Az Ő eredeti hajszíne, amivel megérkezett: bolti hajfesték, 4.2 plusz 5 színmélységben.

A következőt kérte tőlem:”Kicsit levendulás hangulatot szeretnék.” Elsőre annyit ígértem, lesz egy narancsos árnyalata. Mivel a haj jól reagált az anyagra a radírozás után, szakmai kíváncsiságom azt sugallta, folytassam a munkát."

 

török csilla, török csilla mesterfodrász, loreal color trophy, fodrászverseny budapest, budapest fodrászverseny, loreal, bwnet, beauty world net, online bejelentkezés, online időpontfoglalás

 

A L'Oréal Colour Trophy fodrászverseny kihívása és a csapatmunka

"A L’Oréal Colour Trophy fodrászversenyen fő feladatunk a szakmai csapattal a „Total Look” (frizura, hajszín, smink, ruha) kialakítása, egy hétköznapokban is hordható stílus, mely összhangban van a 2017. év aktuális divattrendjeivel, illetve jól illik a modellhez.

Csapatommal (smink: Larion Oszkár , Stytlist: Süle Katalin, Fotós: Kántor Kata, Modell: Kurucz Barbara) egy emberként dolgoztunk, mintha mi lennék Shiva Istennő. A L’Oréal Colour Trophy fodrászversenyen elért közös sikerünk a kiváló csapatmunka eredménye."

 

Korábban itt írtunk a L'Oréal Colour Trophy 2017 fodrászverseny döntőseiről. 

VIDEO: így készült Török Csilla döntős munkája a L'Oréal Colour Trophy versenyére 

Még több fotó a L'Oréal Colour Trophy versenyére készült pályamunkáról

 

Ez is érdekelhet: L’Oréal Colour Trophy 2017 - A döntő című cikkünket itt tekintheted meg.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország