VIDEÓ- így zajlik a számítógépes arcbőr- diagnosztika

Tudd meg mire van szüksége a bőrödnek!

Tudd meg mire van szüksége a bőrödnek!

 

Pontos diagnózis- extra hatékony kezelés

Face Perfect FPO-3-computeres bőrdiagnosztikai scanner vizsgálat

A készülékkel végzett bőrelemzés lehetővé teszi, hogy a bőrt mélyebb szinten megvizsgáljuk. Egy erőteljes vizuális konzultációs eszköz, mellyel szabad szemmel még nem látható elváltozások is napvilágra kerülnek, illetve a bőrápoló szakember számára egyedülállóan pontos információt ad a kezelendő területről a legmegfelelőbb kezelési protokoll kiválasztása érdekében.

 

 

A szolgáltatás lépései:

1. Bőrállapot felmérés (válaszd az orvosi esztétikát és a Faceperfect állapotfelmérést, ahol precízen kielemezzük a bőröd állapotát). A kapott eredményekkel nem lesz kérdés, hogy milyen kezelésre, hatóanyagokra van szükséged. Így időt és pénzt is megtakaríthatsz, hiszen célzottan kezeljük a problémát, ami még szabad szemmel nem látható, de már jelen van.

 

2. Hatóanyag bejuttatás: Kielemezve a arcbőr diagnosztika eredményeit a megfelelő hatóanyagok bejuttatását végezzük el.

 

A bőr állapotának javítására használt kozmetikai termékek nem mindig képesek keresztüljutni az elszarusodott hámrétegen. Vagyis kenegetünk, kenegetünk, de hatástalanul. A bőrcsiszolás legmodernebb formája a gyémántfejes csiszolás. Az elhalt  hámrétegeket eltávolítjuk úgy, hogy közben végig mikrokamerával követjük a bőr kezelését.

 

Ha a bőrnek rossz az oxigén ellátása lelassul az anyagcseréje, elvékonyodik, elveszti rugalmasságát, laza, petyhüdt, ráncos lesz. Az elhalt hámrétegek eltávolítását követően, egy speciális szórófej segítségével magas nyomáson, friss oxigént juttatunk a mélyebb rétegekbe és az oxigén, mint hordozó molekula segíti az orvosi tisztaságú hatóanyagokat is eljuttatni. A módszer előnye, hogy tű használata nélkül bevisszük az oxigént és az állapotfelmérés során megválasztott hatóanyagokat a sejtek közötti térbe, ahol a sejtek táplálását ellátó folyadék található.

 
A komplett kezelés ára: 15.000 Ft, most egyedi kiemelt ajánlatban.

 

Tartalmazza a bőrállapot felmérést, annak nyomán a mikrodermabráziót, valamint az oxigénterápiás hatóanyag bejuttatást személyre szabottan.

 

Jelentkezz be már most!

INSTALIFT Zsidró szalon 
1061 Budapest, V. kerület
Andrássy út 17.

Online időpontfoglalás

számítógépes arcbőr diagnosztika, bwnet.hu, zsidró szalon kozmetika, arcdiagnosztika face perfect instalift adrassy ut zsidro szalon

számítógépes arcbőr diagnosztika, bwnet.hu, zsidró szalon kozmetika, arcdiagnosztika face perfect instalift adrassy ut zsidro szalon

BWNet Magyarország