Ünnepeld az egyedi szépséget az új Mad About Lengths és Mad About Curls Superfood termékekkel!

A Mad About Curls & Waves ápoló és styling márka sikerén és az egyedi textúrákat kiemelő termékek iránti növekvő keresleten felbuzdulva, a Schwarzkopf Professional két új szortimenttel gazdagította a Mad About termékcsaládját:

• Mad About Curls Superfood - természetes göndör hajra
• Mad About Lengths - hosszú hajra

A hölgyek napjainkban az egyedi személyiségüket és különleges szépségüket szeretnék kifejezni. A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy nem létezik egyetlen univerzális szemlélet, ha a textúráról vagy hosszú hajról van szó - ez nem csak egy trend, ez egy életérzés!

A Mad About Curls & Waves ápoló és styling márka sikerén és az egyedi textúrákat kiemelő termékek iránti növekvő keresleten felbuzdulva, a Schwarzkopf Professional két új szortimenttel gazdagította a Mad About termékcsaládját:<br />
<br />
•	Mad About Curls Superfood - természetes göndör hajra<br />
•	Mad About Lengths - hosszú hajra<br />
<br />
A hölgyek napjainkban az egyedi személyiségüket és különleges szépségüket szeretnék kifejezni. A Schwarzkopf Professional tisztában van azzal, hogy nem létezik egyetlen univerzális szemlélet, ha a textúráról vagy hosszú hajról van szó - ez nem csak egy trend, ez egy életérzés! <br />

schwarzkopf mad about curls vélemények, schwarzkopf mad about lengths, schwarzkopf mad about waves, schwarzkopf professional mad about waves sea blend texturizing spray, mad about curls krémmánia, schwarzkopf termékek_bwnet2Új Mad About Lengths- út az egészségesen hosszú hajig

Sok hosszú hajú nő inkább elkerüli a szalonokat, mert attól félnek, hogy túl sok hajuktól kell megválni a vágás során. A kulcs ugyanakkor a gyönyörű, egészséges kinézetű hosszú hajhoz a rendszeres vágás (amely fokozza a hajnövekedést), egyedi, tőtől a végekig tartó ápolással és védő formázással kiegészítve. A Schwarzkopf Professional igyekszik megerősíteni a bizalmat a hosszú haj felé - mind a fodrászok, mind a vendégek felé - a Mad About Lengths Szortiment épp ezért tartalmaz négy új terméket - sampont, szérumot, pakolást és Split Ends Fix törezedésgátlót - amelyek mindegyike:

Az Aquarine-komplex- és biotin-tartalmú (a samponban és szérumban) új formulák reaktiválják a megfáradt hajtüszőket, a Hosszmaximalizáló-technológia pedig segít a töredezettség csökkentésében és azonnal lezárja a töredezett hajvégeket. A holisztikus ápoló és styling termékcsalád segíti az egészséges, puha és rugalmas hosszú haj kezelését, amelynek nem lesz szüksége drámai hajvágásokra a szalonlátogatások során.

schwarzkopf mad about curls vélemények, schwarzkopf mad about lengths, schwarzkopf mad about waves, schwarzkopf professional mad about waves sea blend texturizing spray, mad about curls krémmánia, schwarzkopf termékek_bwnet2Mad About Lengths Szortiment

Mad About Lengths Root to Tip Cleanser Sampon

Kimondottan a hosszú haj igényeire tervezett, szulfátmentes* sampon A Biotin-tartalmú könnyed, ápoló formula segít a kiszáradt haj hidratálásában és megerősítésében, illetve aktiválja a hajtüszőket.

 

Mad About Lengths Root Boosting Szérum

Tőerősítő zselé, amelyet közvetlenül a fejbőrre kell felvinni. A Biotin-tartalmú formula aktiválja a hajtüszőket és segít a nedvességtartalom javításában.

 

Mad About Lengths Length Embracing Treatment Pakolás

Egy intenzív ápoló pakolás, Hosszmaximalizáló-technológiával, amely intenzíven táplálja a fakó hajat és végeket, illetve akár 95%-al kevesebb hajtöredezettséget eredményez.

 

Mad About Lengths Split Ends Fix

Egy kétfázisú, hajban hagyható spray hosszmaximalizáló-technológiával, amely azonnal lezárja a töredezett hajvégeket és hidratálja a fakó hajat, ezáltal pedig fényes és kellemes tapintású hajat varázsol.

schwarzkopf mad about curls vélemények, schwarzkopf mad about lengths, schwarzkopf mad about waves, schwarzkopf professional mad about waves sea blend texturizing spray, mad about curls krémmánia, schwarzkopf termékek_bwnet5

Új Mad About Curls Superfood

Tudjuk, hogy a 4-es típusú loknikat (4A, 4B, 4C) a leggyakrabban göndör tincsekként emlegetik, amelyek megzabolázásához, hidratálásához és definiálásához különleges ápolásra van szükség! A Schwarzkopf Professional két különleges termékkel gondolt a göndör hajú vendégeire; a Maszkot és a Leave-in Hajban hagyható pakolást egyaránt superfood-olajokkal (kókuszdió, avokádó, ricinus és szőlőmagolaj) alkotta meg.

A Superfood-olajok különleges keveréke és a meglévő Mad About Aquarine-komplex közösen lenyűgöző eredményekre képesek:

A göndör haj nagyon sűrűnek és robosztusnak tűnik, de valójában a legtörékenyebb és szárazabb textúra, a legvékonyabb kutikula réteggel. Pontosan ezért van szüksége különleges ápolásra és odafigyelésre.

schwarzkopf mad about curls vélemények, schwarzkopf mad about lengths, schwarzkopf mad about waves, schwarzkopf professional mad about waves sea blend texturizing spray, mad about curls krémmánia, schwarzkopf termékek_bwnet2

Mad About Curls Superfood Szortiment

Mad About Curls Superfood Maszk

Egy gazdag ápoló pakolás, amelyet kimondottan a göndör haj táplálásához alkották meg. A Superfood-olajokat tartalmazó formula mélyrehatóan táplálja, lágyítja és hidratálja a textúrált hajat.

 

Mad About Curls Superfood Hajban hagyható balzsam

Egy gazdag, hajban hagyható pakolás, amely azon dolgozik, hogy helyreállítsa a haj nedvességtartalmát és megőrizze a göndör haj definiáltságát. A Superfood-olajokat tartalmazó formula segít a gyenge textúrák intenzív hidratálásában és erősítésében.

schwarzkopf mad about curls vélemények, schwarzkopf mad about lengths, schwarzkopf mad about waves, schwarzkopf professional mad about waves sea blend texturizing spray, mad about curls krémmánia, schwarzkopf termékek

Mad About Curls and Waves- széles választék minden hullámos hajtípusra

A Schwarzkopf Mad About Curls & Waves termékcsaládja, széles választékot kínál minden hullámos hajtípusra. A sorozat kétféle terméket tartalmaz. Az egyik őrülten hullámos hajra készült, a másik őrült göndör hajra.

Az Aquarine-komplexszel ellátott gyengéd, göndör hajra szánt szulfátmentes formula nem csak tisztítja, hanem hidratálja és hosszan tartó definiáltságot ad a göndör tincseknek.  Hidratálás és tisztítás, gyengéd szulfátmentes formulával. Kitűnő hajformázók a gyönyörű loknis hajért!

*Nátrium-lauril-szulfáttól és nátrium-lauretil-szulfáttól mentes

 

Ez is érdekelhet:

BLONDME Clay Lightener: Egyedülálló innováció a szabadkezes hajfestés világában a Schwarzkopf Professional-tól

A természetes hatású finom szerkezetű szőke haj számára a színezőknek optimális hajminőséget és látványos színhatást kell biztosítaniuk. A BLONDME első agyag alapú prémium szőkítője mindkettőt garantálja.

OLVASS TOVÁBB IDE KATTINTVA

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország