ÚJDONSÁG! Moser LiPro2 és LiPro2 Mini – Kapcsolj magasabb sebességi fokozatba!

Az új Moser LiPro2 hajvágógép és LiPro2 Mini kontúrvágógép méltán képviseli a technológia csúcsát. A praktikus funkciók és a kiváló vágási teljesítmény rendkívül hasznos és nélkülözhetetlen társakká teszik az új gépeket a fodrászszalonokban.

Az új Moser LiPro2 hajvágógép és LiPro2 Mini kontúrvágógép méltán képviseli a technológia csúcsát.  A praktikus funkciók és a kiváló vágási teljesítmény rendkívül hasznos és nélkülözhetetlen társakká teszik az új gépeket a fodrászszalonokban.

 

Mindent a LiPro 2 hajvágógépről

A Moser LiPro2 hajvágógép nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, mely legfeljebb 160 perc működési időt biztosít. Amennyiben az akkumulátor lemerül a készülék természetesen tovább használható vezetékkel is. A legnagyobb újítás azonban a három sebességi fokozatban állítható motor. Miért is lényeges ez? A fodrászszalonban különböző hajtípusokkal találkozhatunk a napi munka során. Egy vékonyszálú haj levágása nem kíván akkora teljesítményt mint egy vastagszálú haj levágása. Ilyenkor a indítógomb nyomva tartásával beállítjuk a kisebb sebességi fokozatot, így megóvhatjuk a motort és az akkumulátort a túlzott használattól. Amennyiben egy sűrű vastagszálú hajú vendég érkezik nagyobb sebességi fokozatba kapcsolunk, hogy extra erőt adjunk a hajvágógépnek. Minden lényeges információt (akkumulátor töltöttség, sebességi fokozat, szükséges olajozás) a készüléken található kijelzőn követhetünk nyomon.

 

Moser LiPro2 Mini, Bwnet online időpontfoglaló program

 

 

A kistestvér: Moser LiPro2 Mini

A Moser LiPro2 Mini kontúrvágó, hasonlóan a Moser LiPro 2 hajvágógéphez, szintén három különböző sebességi fokozatban képes működni. Szintén nagy teljesítményű, tartós lítium akkumulátorral van felszerelve, ami 120 perc működési időt tesz lehetővé, valamint fontos megjegyezni, hogy a LiPro2 Mini kontúrnyíró a nagy testvéréhez hasonlóan vezetékes és vezeték nélküli használatra is képes. Ezáltal a Moser Lipro2 Mini szinte teljesértékű hajvágógépnek tekinthető.

 

 Moser LiPro2 Mini, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Gyémánt penge a Moser LiPro2 és LiPro2 Mini termékei

Mindkét készülék egy mozdulattal lepattinható, öt vágásmagasságban állítható Diamond pengével van felszerelve. Ezek a pengék egy olyan anyaggal vannak bevonva ami normál használat, megfelelő olajozás és tisztítás mellett negyvenszer tartósabbá teszi a pengét. Lényeges tulajdonsága ezeknek a Diamond pengéknek, hogy mivel teljesen rozsdamentesek, ezért víz alatt moshatóak. A csomagolásokhoz tartoznak még a különböző méretű toldófésűk, a töltőállvány, a pengeápoló olaj, a tisztítókefe és a hálózati kábel is.

 

 Moser LiPro2 Mini, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Válaszd a hajvágógépek új generációját! Válaszd a LiPro2 és LiPro2 Mini termékeket!

További információ elérhető a www.moser-profiline.de weboldalon.

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

BWNet Magyarország