toxSkincare arcápoló program

Az egyedülálló toxSkincare termékeket nem csak az  otthoni bőrápolás során, hanem a professzionális kozmetikai szalonokban is előszeretettel alkalmazzák. Budapesten a Szabó Imre szalonokban is igénybe vehetők ezek a speciális kezelések, melyek segítenek felvenni a harcot a bőrproblémák, és  makacs ráncok ellen.

<p>Az egyedülálló toxSkincare termékeket nem csak az  otthoni bőrápolás során, hanem a professzionális kozmetikai szalonokban is előszeretettel alkalmazzák. Budapesten a Szabó Imre szalonokban is igénybe vehetők ezek a speciális kezelések, melyek segítenek felvenni a harcot a bőrproblémák, és  makacs ráncok ellen.</p>

A különleges arcápolási program fő hatóanyaga az Argireline, mely egy peptid, amit természetes aminosavakból állítanak elő. Hatására az izmok kisebb mértékben húzódnak össze, így a kezelés után a mély ráncok kisimulnak, az arc sokkal kipihentebbnek tűnik, a bőr öregedési folyamatai pedig lassulnak. Az Argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat.

BWNet Magyarország