toxSKINCARE Ani-aging kezelés a szalonokban

A kezelés eredményességét a tű nélküli mezoterápia segítségével a vendég bőrébe juttatott extra magas Argireline és Q10 tartalmú toxSkincare Ultimate lifting Serum teszi egyedülállóvá. 

<p>A kezelés eredményességét a tű nélküli mezoterápia segítségével a vendég bőrébe juttatott extra magas Argireline és Q10 tartalmú toxSkincare Ultimate lifting Serum teszi egyedülállóvá. </p>

A kezelés folytatásaként egy maszkot helyeznek a vendég bőrére, amely szintén magas koncentrációban tartalmaz Argireline-t, E vitamint, és Hyaluron savat. A maszk a bőrre felhelyezve masszázskrémként működik, így a kezelést végző szakember még mélyebben tudja a bőrbe juttatni az értékes hatóanyagokat.

 

Egy  kellemes, relaxáló masszázs közben töltődik fel a vendég bőre  a bőrtökéletesítő hatóanyagokkal, melyek hatása azonnal érezhető. A szeánszot a toxSkincare 24H krém felvitelével zárják, természetesen a vendég bőrtípusának megfelelő változatban. Ez a krém is nagy mennyiségben tartalmaz Argireline-t valamint hylauronsavat, így segítve a további ráncok elleni küzdelmet.

BWNet Magyarország