2019-03-19 19:15:04

TOP 4 hajviselet az első randira- frizura tippek kezdőknek és haladóknak

A legtutibb frizura tippekre van szükséged? Megértjük. A bizonyos első randi előtt sokan izgatottak, hiszen ilyenkor alakulnak ki a benyomások, a kémia, itt dől el szinte minden. Nem csoda, hogy a lányok többsége teljesen be van zsongva ilyenkor, hogyan készítsék el a hajukat. Szuper könnyű frizura tippek jönnek otthonra.

 

#1 Frizura tipp: Beach waves hullámok- egyszerű, de nagyszerű!

A beach waves hullámok 2017 óta szinte töretlen népszerűségnek örvendenek. Nem meglepő, mivel szuper egyszerű elkészíteni akár hosszú, akár félhosszú hajból. Emellett szinte mindenkinek remekül áll ez a laza, könnyeden elegáns, természetes fazon. A beach waves hullámok elkészítése abszolút nem űrtudomány, csak ragadj meg egy hajsütő vasat, vagy hajvasalót, de ha nem akarsz hőt használni, az is megoldható! A beach waves hullámokat könnyű megalkotni egy egyszerű fonással, hajcsavarókkal is,  de az interneten számtalan egyéb trükköt is találsz rá. Hiszen mi rosszabb, mint azok a frizura tippek, amiket egyedül lehetetlenség otthon megcsinálni? Göndöríts a tetszőleges technikával, majd fésüld ki, és kész is! 

A beach waves hullámok teljesen alkalmassá teszik a frizurádat hosszú sétákra, moziba, színházba, galéria látogatásra és mindenféle jövős-menős programra, hiszen ha már kész, nem is kell rá figyelni! Téged meggyőztek a beach waves hullámok?

 

haj feltűzése egyszerűen, egyszerű kontyok hétköznapokra, frizura tippek, beach waves hullámok, tökéletes copf, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

#2 Frizura tipp: A tökéletes copf

A frizra tippek következő befutója: a tökéletes copf. Unalmasan hangzik? Esetleg túl hétköznapian? Hidd el, a tökéletes copf nem okoz majd csalódást. Ha a kiszemelttel mozgalmasabb a napirend: túra, biciklizés, vagy valami spotosabb tevékenység van kilátásba helyezve, akkor egy tökéletes copf lesz a legjobb barátod. Nem kell majd igazgatnod, nem fog a szemedbe lógni, plusz szépen kiemeli az arcot, nyitottabbnak, közvetlenebbnek tűnik tőle a viselője, ami sokaknál piros pont.

A tökéletes copf elkészítése otthon sem nagy ördöngősség. Először vasald át, hogy a lehető legsimább legyen az eredmény, így könnyebb lesz  majd egyenletesen felfogni. Ha hosszabb a hajad, tedd magasabbra a fejtetőn, ha pedig félhosszú, inkább lent fogd össze, hogy elkerüld a szökdösni vágyó baba hajakat. Mindig legyen szoros, hogy biztosan tartson, ha kell, tűzd le pár helyen hullámcsattal. Még egy kis fixáló, és kész is a tökéletes copf.

 

haj feltűzése egyszerűen, egyszerű kontyok hétköznapokra, frizura tippek, beach waves hullámok, tökéletes copf, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

#3 Frizura tipp: Haj feltűzése egyszerűen? Akkor french twist!

Ha az eddigi frizura tippek túl hétköznapinak bizonyultak neked, vagy esetleg egy elegánsabb vacsora a program, akkor egy french twistre van szükséged. Meg pár hullámcsatra. Akiknek a haj feltűzése egyszerűen rémálom, talán megijednek ettől a fazontól, de ne aggódj, bár rendkívül sikkes, és feminin ez a frizura, nem túl nehéz összedobni otthon.

A klasszikus french twist tulajdonképpen a frizurád oldalra való lefogása, megcsavarása, majd a maradék haj feltűzése egyszerűen. A neten rengeteg videó és kép kering róla. Néhány próbálkozás után még azoknak is sikerülni fog, akiknek a haj feltűzése egyszerűen nem ment eddig. Ugye nem is olyan bonyolultak ezek a frizura tippek?

 

haj feltűzése egyszerűen, egyszerű kontyok hétköznapokra, frizura tippek, beach waves hullámok, tökéletes copf, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

#4 Frizura tipp: Egyszerű kontyok hétköznapokra

De hát most randi frizura tippek a téma! Hogy jönnek akkor ide az egyszerű kontyok hétköznapokra?

Az első randik sokszor feszélyezettek, nehezen oldódnak fel az emberek, ha úgy érzik, minden áron meg kell felelniük a másiknak. Sokak kényelmesebben érzik magukat, hogyha a partnerük nincsen túlöltözve, túlsminkelve és a frizurája sem emlékeztet az Oscar gála megnyitójára. Lazíts kicsit! Az egyszerű kontyok hétköznapokra és randikra is tökéletesek lehetnek, hiszen szuper egyszerűek, szépen keretezik mindenki arcát, nőcisek, összeszedettnek tűnik tőlük a viselője, de mégsem túl sok.

Hosszú, vagy félhosszú a hajad? Bízz bennünk! Az egyszerű kontyok hétköznapokra és randikra is a titkos fegyvereid lesznek.

 

haj feltűzése egyszerűen, egyszerű kontyok hétköznapokra, frizura tippek, beach waves hullámok, tökéletes copf, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

Frizura tippek randikra és máskorra is

Ezek voltak a frizura tippek első randikra. Az itt felsorolt fazonok mind a természetes, hagyagul elegáns vonalat képviselik, amiket bátran viselhetsz ugyanúgy a munkába, baráti összejövetelekre és nagy családi vacsorákra is. Hiszen egy jó frizura ilyen, nem? Bármikor, bárhova viselhető, gyorsan és könnyen elkészíthető. Nektek melyik a kedvencetek?

 

Tovább olvasnál frizura témában?
Olvasd el a 
Hajtrend 2019-ben– így csinálják idén Hollywoodban cikkünket is!
Kattints! 

 

Képek: Pinterest

 

Kövess minket a Facebook is!