2018-10-22 10:40:47

Timeless Twisted Cuts hajvágás technika Dancsó Erikától

Kifinomult, elegáns és nőies - Timeless Twisted Cuts

Mindig is csodáltad a francia nők kifinomult, elegáns és egyben nőies stílusát? Soha nem értetted, mi lehet a titok, amely őket oly különlegessé és egyben két lábon járó divat történeti fogalommá teszi?
Ha összes titkukról nem is, de frizurájuk tökéletességének rejtélyéről most lerántjuk a leplet!

 

Mi is az a Timeless Twisted Cuts hajvágás technika?

Dancsó Erikával, a Dancsó Erika Szalon tulajdonosával igyekszünk megfejteni, miben rejlik a jelentőssége annak, hogy általa immár Magyarországon is elérhető ez a hajvágás technika, fodrászok és vendégek örömére egyaránt.

“A Timeless Twisted Cuts hajvágás technika egyszerre ötvözi a klasszikus formákat  a pikáns,  franciás sikkel.” -tudtuk meg Erikától

 

dancsó erika, bwnet, timeless twisted cuts, beauty world net magazin, fodrászat budapest

 

Ugye Neked is az idő az egyik legdrágább kincsed?

Napjainkban az idő luxus termékké vált, és valljuk be őszintén, mindig rohanunk valahová.

A Timeless Twisted Cuts hajvágás technika egy rendkívül precíz, mégis nagyon gyors vágási technika, mellyel egyszerre alakítható ki divatos, nőies és egyben a hétköznapokban is formázható frizura.

dancsó erika, dancsó erika szalon, budapest, fodrászat budapest, bwnet, timeless twisted cuts

 

Sosem volt még a hajvágás ennyire személyre szabott

Ugye, Neked is voltak már negatív tapasztalataid, ahol a fodrász székből kikelve fájdalmasan állapítottad meg, hogy az újonnan kialakított frizurád egy cseppet sem illeszkedik arcformádhoz?

A Timeless Twisted Cuts hajvágás technika alkalmazásával elképzelhetetelennek az ilyen jellegű tévedések, hiszen minden frizura személyre szabott, ezért garantáltan illeszkedik arcformádhoz és karakteredhez.

dancsó erika, dancsó erika szalon, budapest, fodrászat budapest, bwnet, timeless twisted cuts

 

Mikor kell legközelebb meglátogatnod fodrászodat a Timeless Twisted Cuts hajvágás technika alkalmazását követően?

A Timeless Twisted Cuts hajvágás technika alkalmazását követően vendégeink fürtjei 1-2 hónap elteltével is jól kezelhetőek és kifogástalan esésűek maradnak, hiszen a növekedésben lévő haj a hetek múlásával is maximálisan illeszkedik viselője fejformájához.

 

A sajátos és könnyed francia stílust egy lapon szokás emlegetni az időtlen eleganciával. Az ikonikus francia nők titkát pedig oly sokan fejtegetik. Egy tipikus francia nő évtizedek óta mint a divat életrekeltője él az emberek emlékezetében. Francia sikk? Kezdjük a frizuránkkal…

 

Ints búcsút régi frizurádnak és válaszd a személyre szabott, exklúzív hajvágást! Sajátítsd el a francia nők ragyogását és válaszd Te is a Timeless Twisted Cuts hajvágástechnikát!

 

Dancsó Erika Szalon
6600 Szentes
Kossuth utca 34.

Online időpontfoglalás a Dancsó Erika Szalonba (kattints)

 

Fodrászoknak ajánljuk

A Dancsó Erika Szalon is a BWNET online idopontfoglaló programját használja. Te is szeretnél több időt és nagyobb kényelmet magadnak és vendégeidnek? Teszteld 10 napig díjmentesen a BWNET naptárát ide kattintva, majd tartozz az ország legmodernebb fodrászai közé!

 

 

A cikket megtalálod a Beauty World Net Magazin 2018 őszi-téli kiadványában is

A Beauty World Magazin a www.bwnet.hu szépségipari portál nyomtatott magazinja, mely arra hivatott, hogy közelebb hozza egymáshoz a professzionális márkákat, a szépségszakma jeles képviselőit és a vendégeket.

 

Ismerkedj meg a szépségápolás újdonságaival, meríts ihletet a legújabb trendekből, tekints be velünk az oktatások, versenyek világába.

beauty world net magazin, dancsó erika, dancsó erika szalon, fodrászat, online időpontfoglalás, bwnet

 

 

Kövess minket a Facebook is!