Teszteltük: cellulitmasszázs 1750 Ft-ért, most szombaton

A NellaLifestyle bloggerét, Noémit kértük arra, hogy vegye mustra alá a város szalonjait.

A NellaLifestyle bloggerét, Noémit kértük arra, hogy vegye mustra alá a város szalonjait.

"A Nagy Szépség Nap előtt a Vesztig Szépségszalon egyik kezelését kellett tesztelnünk. Választhattunk bármilyen kezelés közül, az én választásom a cellulit masszázsra esett.

A legtöbben elszántan harcolunk a narancsbőr ellen. Természetesen sok jó módszer van, pl.: ne egyél cukrot, fehér lisztet, igyál sok vizet… De azért nem árt egy kis külső rásegítés is. Sokat hallottam és olvastam az eljárásról, ezért félve léptem be a szalon ajtaján. De Niki pozitív kisugárzása hamar feldobott engem is. A szalon nagyon szép, tiszta, a 12. kerületben található. Rendezett, kedves tér fogadott, ahová bárki szívesen járna.


cellulit2

A kezelést Niki kókusz és paprika masszázs olajjal kezdte, amit belemasszírozott a lábamba. Már a masszázs alkalmával éreztem, hogy bizsereg a bőröm. A kezelést először hason, majd háton alkalmazta, majd ugyanígy a köpölyözés sem maradhatott el. Nem tagadom, voltak pillanatok, mikor nem volt kellemes, sőt még fájt is, de a szépségért meg kell szenvedni…

Kúraszerűen 10-12 alkalom javasolt, de van olyan akinél már 3-5 alkalom után érzékelhető a javulás. Nagyon fontos a napi 3l folyadék fogyasztása, a kezelés után egy cellulit elleni teával kínált meg Niki, ennek fontossága miatt. Ha megoldható heti egy alkalommal mindenképpen ott kell lenni egy kezelésen. A masszázs előtt és után egy órával ha megoldható ne együnk semmit, ezzel is gyorsítva a salaktalanító folyamatokat.

Én biztosan folytatom, hiszen nagyon eredményesnek gondolom ezt a masszázst, ezúton is köszönöm a lehetőséget és a kezelést Beauty World Net és Niki."

 

cellulit3

Most szombaton, okótber 8-án a Vesztig Szalon kozmetikai és testkezeléseit 50% kedvezménnyel vehetitek igénybe.

Cellulitmasszázs ára: 3500 Ft helyett 1750 Ft, csak október 8-án!

vesztig-niki-kozmtikus-hegyvidek

Vesztig Szépségszalon
1124 Budapest, XII. kerület
Németvölgyi út 75/a 2 – kapucsengő
BEJELENTEKÉS

Már csak 2 szabad hely maradt!

BWNet Magyarország