Teszteltük: Tápláló hajkezelés a Ruff Hajstudióban

A NellaLifeStyle bloggere tesztelte a Ruff Hajstudió szolgáltatásait. Itt olvashatod Noémi véleményét.

A NellaLifeStyle bloggere tesztelte a Ruff Hajstudió szolgáltatásait. Itt olvashatod Noémi véleményét.
"A Beauty World Net megkeresett minket azzal a lehetőséggel, hogy szeretnék, ha tesztelnénk a RuffHajstúdió tápláló hajkezelését. Az én hajam is igénybe vett, hiszen 2 havonta festetem és gyakran vasalom.
 
Az üzletbe lépve, egy nagyon kellemes, barátságos légkör fogadott, rögtön megkínáltak kávéval/teával. Ada, a fodrász kikérdezett a fejbőröm sérülékenységéről és a hajam előéletéről , amit eddig még egy fodrászatban sem tapasztaltam.
 
 
Első lépésként kétszer átmosta a hajamat samponnal majd törölközővel szárazra törölte. Fontos, hogy mivel nincsen balzsam a hajon nagyon sérülékeny, ezért az ujjaival fésülte ki.
 
Majd felvitte a haj egész felületére a WELLA System Professional termékcsalád Liquid Hair szérumát. Ez a csodaszer aminosavakat tartalmaz, melyeket a hajunk szerkezete elveszít a kémiai fizikai behatásoktól (festés, szárítás). A folyékony hajnak nevezett szer pótolja az elveszített aminosavakat ezzel fényes és élettel teli hajat kapunk.

 

 

A haj szerkezetétől függően benne hagyják vagy kiöblítik az anyagot. Szárítás után máris érzékelhető volt a különbség. Puhává, fényessé, selymessé varázsolta a hajamat Ada, amit ezúton is szeretnék neki megköszönni.

 

Ha már igénybe vett vagy élettelen a hajad és szívesen feldobnád, mindenképpen ajánlom a Ruff Hajstúdiót, ahol nem csak kedvességükkel, hanem profizmusukkal is levettek a lábamról.  Bármilyen kérdésem volt készséggel válaszoltak, bátran ajánlom őket nektek is."


Október 8-án 25% kedvezmény jár a szalon minden szolgáltatására!

Ruff hajstúdió
1085 Budapest, VIII. kerület
József Krt 25

BEJELENTKEZÉS


Esemény: Nagy Szépség Nap
Haj: Ruff Hajstúdió 
Fotó: Vollmuth Krisztián
Szöveg: NellaLifeStyle, Noémi

BWNet Magyarország