Rituale Beauty and Spa- páratlan kozmetika az 5. kerület szívében

Vágysz egy helyre, ahol a szolgáltatáson kívül testi és lelki feltöltődéssel, az igazi idill érzetével gazdagíthatod magad? A Rituale Beauty and Spa Budapesten minden szolgáltatásával 110%-os élményt nyújt. Egy szalon a belvárosban, ahol kiszakadhatsz a nyüzsgő mindennapokból. Hogy mi a titok? Schuler Glória, a Rituale Beauty and Spa tulajdonosa elárulta nekünk. Olvass tovább és tudd meg te is!

Vágysz egy helyre, ahol a szolgáltatáson kívül testi és lelki feltöltődéssel, az igazi idill érzetével gazdagíthatod magad? A Rituale Beauty and Spa Budapesten minden szolgáltatásával 110%-os élményt nyújt. Egy szalon a belvárosban, ahol kiszakadhatsz a nyüzsgő mindennapokból. Hogy mi a titok? Schuler Glória, a Rituale Beauty and Spa tulajdonosa elárulta nekünk. Olvass tovább és tudd meg te is!

 

RITUALE Beauty and Spa Budapest- a belvárosi csoda születése

A Rituale Beauty and Spa kozmetika 5. kerületben található, mely egy kis álom sziget minden szépülni és relaxálódni vágyónak egyaránt. A szalon megszületésének gondolatáról és folyamatáról Schuler Glória, a Rituale Beauty and Spa Budapest tulajdonosa mesélt nekünk.

 

A saját szalon nyitásának a gondolata már kozmetikus tanuló koromban megfogalmazódott bennem, számomra mindig is ez volt a cél, melyet minél előbb szerettem volna elérni.

Amikor Spa Manager lettem egy belvárosi Day Spa-ban és több évig sikeresen megálltam a helyem, sokféle területen is kipróbálhattam magam, nem csak a kezelések területén, hanem egy szalon fenntartásában, anyagi és jogi hátterében, menedzselésében akkor ez nagyon megtetszett.

Gyerekkorom óta olyan munkát szerettem volna, ami nagyon változatos, mert így nem tudok belefásulni egy munkafolyamatba, ezért a saját szalon menedzselése a hivatásommá vált, nem csupán egy munka számomra.

A belvárost azért választottam, mert mindig is ott dolgoztam, engem mindig lenyűgöz Budapest belvárosának hangulata és praktikussága, valamint nem utolsó sorban nekem mindig sok külföldi vendégem volt, akik a belvárosban élnek és szerettem volna ezt a vendégkört is megtartani, valamint terjeszkedni ebben az irányban is.- mondta Schuler Glória, a Rituale Beauty and Spa Budapest tulajdonosa.

 

rituale beauty and spa, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

Tökéletes kikapcsolódás a mindennapokban

Megszépülés, kényeztetés és a külvilág kizárása egy helyen, egy időben? Lehetséges. A Rituale Beauty and Spa Budapesten ezért igazán egyedülálló szalon. 

A RITUALE Beauty and Spa kozmetika 5. kerületben azért különleges hely, mert a kezeléseink igazi spa rituálék. Nálunk minden a harmónia és a lassúság jegyében telik. A vendégek kikapcsolódni jönnek hozzánk és mi megteremtjük ennek a lehetőségét, hogy miközben szépül, elfeletkezzen a világról és csak befelé figyeljen. A termékek is, melyeket használunk a kezelésekhez mind ezt a szemléletet vallják, mint például az Adrienne Feller vagy a Spa Ritual.


Keresel egy helyet a teljes feltöltődésre? Szeretnél többet, mint egy szolgáltatás? Akkor a Rituale Beauty and Spa szalonban a helyed!

Már egyszerűen, gyorsan és online is be tudsz jelentkezni a szalonba! 

RITUALE Beauty and Spa
1053 Budapest, V. kerület
Veres Pálné utca 33.

 

Szolgáltatások, melyeket igénybe vehetsz: 

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

Feltöltődés a szolgáltatások ötvözete által a Rituale Beauty and Spa szalonban 

"A test szépítésén és frissítésén túl, a lélek megnyugvását is igyekszünk megteremteni"- tehát a vendégek számára igazi élmény a Rituale Beauty and Spa kozmetika 5. kerületben eltöltött idő. 

A teljes relaxálás már egy arckezelés alkalmával is megtörténik nálunk, mert az Adrienne Feller magyar kozmetikai cég termékeit és metódusait alkalmazzuk kozmetikánkban. Ezek a kezelések pedig nem csupán az arcot veszik figyelembe egy kezelésnél, hanem a test egészét és a lelket is.

Így nálunk minden arckezelés a test lágy, finom átnyomkodásával és lassú, ellazító haj-fej masszàzzsal kezdődik, valamint aroma olajos belélegzéssel, ami a érzékszerveken át bejut az idegrendszerhez és kifejti pozitív hatásait a testben is, nem csak a bőrön. (Az Adrienne Feller termékek egyébként állatokon nem tesztelt, vegán termékek melyekben a gyógynövények, gyümölcsök, zöldségek, gyógyvizek, virágok kivonatai kerülnek felhasználásra.)

Ezen kívül pedig kéz-lábápoló kezeléseink között is megtalálható ez a “spa érzés”. Az aromaterápiás kéz-és lábápolásunk egy hosszabb kezelés, ahol a végeredményen túl az élmény is nagyon fontos a kezelés során.

Egy aromaterápiás, illatos dézsa lábfürdővel kezdődik, majd a láb vagy kéz átradírozásával folytatódik. A lemosást követően egy hosszú, hollisztikus masszázs lazítja el a vendéget, majd elkészítjük a manikűrt vagy pedikűrt a számára és egy befejező krémmel engedjük el a vendéget. Majdnem egy órás ez a kezelés, de nagyon ajánljuk azoknak, akik szeretnének egy kicsit pihenni.

 

rituale beauty and spa, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

Elképesztő Rituale Beauty and Spa masszázsok 

A szalon, ahol a szolgáltatások skálája nagyon széles, hogy minden igényt kiszolgáljanak a szalonban. 

A különleges bambusz masszázs, a már sokszor emlegetett lávaköves masszázs és még számtalan más egyéb fantasztikus masszázs fajta közül választhatnak a vendégek a szalonban. 

Masszázs részlegünkön megtalálható a bambusz masszázs, ami egy csodálatos ötvözete a nyugati és az egzotikus keleti típusú masszázsfajtáknak. Ebben a masszázsban a masszőr csak a bambusz rudakkal masszíroz, melyeknek minden részét felhasználja a kezeléshez, így olyan izmokat is meg tudunk mozgatni ennek a technikának a segítségével, amiket máshogy nem tudnánk. Azoknak ajánljuk, akik az erős típusú masszázsokat szeretik, de valami igazán különlegesre vágynak!

Bambusz masszázs- 60 perc - 12.500 Ft

Amit mindenkinek érdemes kipróbálni, ha masszázsról van szó, az a filmekben sokszor látott lávaköves masszázs! Nem csak látványos, hanem fantasztikus érzés is egyben! A forró köveknek régen a navajo indiánok gyógyító erőt tulajdonítottak és nem tévedtek nagyot, mivel a forró kövek hatása a szövetekre és az izmokra, ízületekre nem elhanyagolható. Különösen ajánljuk azoknak, akik hát és derékfájdalmakkal küzdenek.

Lávaköves masszázs - 75 perc - 13.500 HUF

Lávaköves masszázs - 90 perc - 15.500 HUF

A masszázsban pedig a legfontosabb a rendszeresség, nagyon sok ember még mindig csak akkor jön masszázsra, ha már nagy a baj és fájdalmai vannak. Ezt megelőzendő a svéd masszázs rendszeres igénybevétele, mely során közepes erősséggel az egész testet átmasszírozzuk, kilazítjuk az izmokat és megújulva távozik a vendég tőlünk!

Svéd masszázs- 60 perc- 9.000 HUF

Svéd masszázs- 75 perc- 10.000 HUF

 

RITUALE Beauty and Spa
1053 Budapest, V. kerület
Veres Pálné utca 33.

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

rituale beauty and spa, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

Kozmetika 5. kerületben és manikűr-pedikűr szolgáltatás

A masszázsokon kívül természetesen kozmetikai kezelések és manikűr-pedikűr 5. kerületben is igénybe vehetőek a szalonban. 

A kozmetika 5. kerületben, ahol nagyon fontos számunkra a bőr frissítése, szépítése így különféle kezeléseket dolgoztunk ki vendégeink számára melyek bőrtípusnak megfelelően alakíthatóak.

Adrienne Feller Hungarian Spring Hidratáló Rituálé

60 perc- 10.000 HUF

A Hungarian Spring termékcsalád a magyar gyógyvizeket használja fel a termékekben és mi ezzel hidratáljuk az élettelen, fakó, vízhiány is bőröket.

Adrienne Feller Luxus aromaterápiás RITUALE - 60 perc -15.000 HUF

Ez egy mindent bele kezelés! Földünk legértékesebb kincseinek hatóanyagaival ápoljuk a bőrt, késleltetjük az öregedést folymatokat és mindezt aromaterápiával megfűszerezve!

Adrienne Feller Gyógynövény RITUALE- 60 perc- 13.000 HUF

A gyógynövények kivonatait, esszenciáit használjuk fel ehhez a kezeléshez bőrtípusnak megfelelően. Mi lehetne ennek tökéletesebb regenerálás a bőrnek?

Kéz-lábápoló részlegünkön kiemelném a már előbb említett aromaterápiás kéz és lábápolást, amit mindenkinek ki kell próbálnia! Valamint az újdonságunkat a CND Shellak-ot, mely nagyon tartós, nem roncsolja a körmöt és gyönyörű színekkel várja a vendégeinket!

 

RITUALE Beauty and Spa
1053 Budapest, V. kerület
Veres Pálné utca 33.

Online bejelentkezéshez kattints! 

 

rituale beauty and spa, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

Online időpontfoglalás a szalonnyitás óta

Schuler Glória fontosnak tartotta, hogy már a megnyitásától fogva a BWNET rendszerét bevezesse a Rituale Beauty and Spa Budapest szalonba. Megfogta és megtartotta első pillanattól kezdve a BWNET rendszere.

 

A BWNET-ről először a Facebookon hallottam szakmai csoportokban és utána néztem, nagyon tetszett a praktikussága, hogy a vendég érdekeit szolgálja és megkönnyíti a szakemberek, szalonok megtalálását. Tudom, hogy a nyugati országokban és a tengeren túlon nagyon népszerű ez a fajta rendszer és a hagyományos marketing eszközöket ott már szinte teljesen felváltotta az online marketing és az online időpont foglalás lehetősége, amit egy pozitív változásnak gondolok és tetszett, hogy a BWNET ilyen előre mutató itt Közép-Európában. Ezért szerettem volna velük dolgozni, és ezért kerestem fel őket, mert nekem nagyon szimpatikus ez a lehetőség. A szalonommal a jövőt szeretnénk képviselni és edukálni a vendégeinket a korszerűbb lehetőségek elfogadására.- mondta Schuler Glória, a Rituale Beauty and Spa Budapest tulajdonosa. 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

BWNet Magyarország