Radics Gigi csodaszere a Yana kollagén ital

A kollagén testünk körülbelül egynegyedét teszi ki. Ha nem eszünk kollagénben gazdag élelmiszereket vagy kiegészítőket, akkor a szervezetünk sem képes előállítani ezt az anyagok. A kollagén hozzájárul az inak, a szalagok és más kollagén alapú szövetek építéséhez, valamint a bőr fiatalságának megőrzéséhez.

A kollagén testünk körülbelül egynegyedét teszi ki. Ha nem eszünk kollagénben gazdag élelmiszereket vagy kiegészítőket, akkor a szervezetünk sem képes előállítani ezt az anyagok. A kollagén hozzájárul az inak, a szalagok és más kollagén alapú szövetek építéséhez, valamint a bőr fiatalságának megőrzéséhez.

 

Radics Gigi a YANA kollagén italt választotta

"Szép estét! Gyorsan eltelt a karácsony, remélem mindenki nagyon finomakat evett és ivott az ünnepek alatt! Nálunk persze idén sem maradt ki a menüből a töltött káposzta, amit sajnos nagyon imádok! Viszont ma már elkezdtem a méregtelenítést, nekem az Image Yana vált be legjobban. Rengeteg vitamin, fehérje, kollagén van benne, amitől a hajam is gyorsabban nő!"- Radics Gigi

radics gigi, kozmetika, kozmetikus, kollagen, kollagen ital, yana kollagen ital, image skincare, bwnet, online bejelentkezes kozmetikaba

Yana, a bőrápolás új megközelítése

A ragyogó bőrhöz vezető út még sosem volt ilyen egyszerű! 

 

Tedd a mindennapjaid részévé a kollagént
Kínában évszázadok óta hagyományosan fogyasztanak olyan ételeket, pl. csirkelábat, melyek fiatalítják a bőrt. Ott széles körben elfogadott, hogy a kollagénben gazdag étrend csodás bőrt eredményez. Ezzel szemben a nyugati kultúrákban az étrend gyakorlatilag semmi kollagént sem tartalmaz.


A kollagén az emberi testben leggyakrabban előforduló protein, mely a bőrnek erőt és struktúrát ad. A kollagén mennyisége a bőrben a kor előrehaladtával jelentősen csökken: míg 30 és 40 éves kor között ez a szám 15%, 40-től 50-ig már 30%, 50 és 60 éves kor között 45%-os, 60 és 70 éves kor között 60%-os csökkenésről beszélhetünk.

 

yana kollagen ital, kozmetika budapest, kozmetikus budapest, kollagen, kozmetikuskereső

Szépségital, mely áttörő eredményeket hoz

A YANA™ egy olyan napi öregedésgátló kollagén ital, mely segít újjáépíteni és megerősíteni a bőrt, fokozza a szervezet természetes kollagéntermelését és visszaállítja a bőr számára fontos összetevők szintjét, hogy a bőr visszanyerje és képes legyen megtartani fiatalos megjelenését.  Olyan koncentrált szépségital, mely kicsiny napi adagokban maximális hatékonyságot nyújt. Ez a forradalmi szépségital a professzionális bőrápoló termékekkel együtt alkalmazva áttörő eredményeket hoz.


A Yana ereje egyedülálló Lumiplex hatóanyag koktéljában és fejlett technológiák védett elegyében rejlik, mely hidrolizált kollagén-peptideket, biotint, fitoceramidokat, hialuronsavat és speciális antioxidáns komplexet tartalmaz.

 

A YANA™ új megközelítést biztosít a bőregészségben, olyan bioaktív kollagénpeptid komplexet hasznosít, mely klinikailag bizonyítottan javítja a bőr feszességét, csökkenti a ráncok mélységét, helyreállítja a hidratáltságot.

 
A nagy hatékonyságú peptidek lassítják a kollagénvesztést, közben pedig ezzel párhuzamosan a szervezet természetes kollagéntermelését élénkítik. Klinikai tanulmányok igazolták, hogy a kollagénnek ez a biológiailag hasznosuló formája jelentősen csökkenti a ráncok mélységét, növeli a bőr rugalmasságát és hidratáltsági szintjét.

 

yana kollagen ital, kollagen, kozmetika, kozmetikus, kozmetikus budapest, kozmetikuskereso

Kinek ajánlott?
A Yana valamennyi bőrtípusra ajánlott, különösen laza, rugalmasságát vesztett idősödő bőrre.

 

A YANA kollagéital hatása 

Ragyogóbb bőr napokon belül, akár 63%-kal javul a ráncok megjelenése 30 nap alatt, akár 40%-kal nő a bőr hidratáltsága 30 nap alatt.

 

yana kollagen ital, kozmetikuskereso, kozmetika budapest, kozmetikus budapest

Fogyasztása

Az ízletes citrusízű Yana önmagában, vagy vízzel, smoothie formájában, teában vagy más módon fogyasztva is finom. Nem tartalmaz cukrot, glutént, tejszármazékot, sem génmódosított alapanyagot.

 

Próbáld ki az elsők között a forradalmi, öregedésgátló Yana szépségitalt, mely segít a bőrnek visszanyerni és megtartani fiatalos megjelenését!

 

További kollagénfokozó ötletek (pl. Yana Age Later antioxidáns smoothie, vagy Yana gyógynövényes jeges tea az egészséges bőrért)  a Yana kollagén szakácskönyvben!         

 

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország