Öregedésgátlás, azaz anti aging… de mikor kezdjük?

Természetesen már a húszas éveink elején!

Természetesen már a húszas éveink elején! <br />

 

Felháborító ez a javaslat?

Nem a tanács a szokatlan, hanem tévhitekkel teli az anti-agingről alkotott képünk. Az öregedő bőr valójában egy hiánytünetes állapot, aminek megjelenése 20 százalékban genetikai okokra vezethető vissza, 80 százalékáért pedig mi magunk vagyunk felelősek.

 

Beauty World Magazin- a bwnet.hu szépségápolási magazinja

A Beauty World Magazin a www.bwnet.hu szépségipari portál nyomtatott magazinja, mely arra hivatott, hogy közelebb hozza egymáshoz a professzionális márkákat, a szépségszakma jeles képviselőit és a vendégeket.

Íme egy kis ízelítő a tartalomból...

 

mesotica, makadémia, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás,

 

Jó, ha tudod

A nők bőre nagyjából 26 éves korban éli fénykorát, ekkor még ereje teljében van: egészséges a bőrmegújulás és a védekező funkció. Ezután azonban a bőr belsejében lelassulnak a megújító, fenntartó és védekező folyamatok. Ennek külső jelei általában 30-33 éves korban jelennek meg.

 

Az öregedés tüneteit testünk más részein is fokozatosan észleljük: a hajunk egyre kevesebb “színt termel”, azaz őszülünk, elkopnak a csontjaink, romlik a látásunk stb. A bőr kevesebb fiatal, új bőrt termel, mivel a szervezetből belülről – az ellustuló anyagcsere folyamatokon keresztül – egyre kevesebb bőrépítő alapanyagot tud felvenni. Ott vesszük észre legelőször, ahol a legvékonyabb és legérzékenyebb a bőr: a szem környékén.

Az anti-aging nem más, mint ennek a lelassuló bőrműködésnek a felpörgetése, illetve a hiányzó, de bőrazonos, bőrépítő alapanyagoknak a pótlása.

 

Az idő előtti bőröregedés oka

A bőrfelszín egészségét megfelelő kozmetikumokkal nagyon egyszerű helyreállítani, de ugyanakkor bőrromboló hatóanyagokkal tönkretenni is. Ha a leépülő folyamatokat nem fordítjuk meg időben, akkor a mélyebben lévő bőrrétegek egészsége is felborul, ami különböző hiánytünetes állapotokhoz vezethet. Ez a kortól független idő előtti bőröregedés.

Nem véletlen, hogy nem ugyanúgy néz ki minden harminc éves bőre. Ha valaki húsz éves korától romboló hatású kozmetikumokat használ nap mint nap, akkor harmincas éveinek elejére már jóval öregebbnek tűnik majd a bőre, mint egy olyannak, aki ez idő alatt bőrépítő kozmetikumot használt.

 

A személyre szabott bőrápolás tanulható

Ne akkor keressük a ránctalanító eljárásokat, amikor bevésődtek bőrünkbe a ráncok, hanem sokkal eredményesebb hosszú távon, ha eleve megakadályozzuk a ráncok elmélyülését!

Fordulj szakavatott kozmetikushoz, alakítsátok ki együtt a számodra ideális bőrápolási rutint!

 

Kérd a díjmentes Beauty World Magazint szalonodba!

Iratkozz fel online, hogy Te is a kezedben tarthasd a legújabb példányt, mert mi veled együtt a professzionális szépségápolásban hiszünk. Lapozd fel, majd helyezd ki vendégeid számára is a Beauty World Magazin kiadványát!

 

A tavaszi és nyári szezon újdonságait gyűjtöttük egy csokorba a fodrászat, borbély szakma, kozmetika, esztétika, kéz- és lábápolás világából. 

Inspirálódj velünk, a Beauty World Magazin második kiadása már elérhető a szépségszalonokban szakemberek és vendégeik számára is! A tartalomról ITT ÍRTUNK korábban.

 

MEGRENDELEM A DÍJMENTES MAGAZINT A SZALONOMBA

BUDAPEST (KATTINTS)

EGYÉB TELEPÜLÉS (KATTINTS)

 

mesotica, makadémia, bwnet, beauty world net, online időpontfoglalás,

Fazekas Zsuzsa, a Mesotica és a Belico termékek kizárlólagos magyarországi forgalmazója.

 

Szeretnél megtudni többet a Beauty World Magazin tartalmáról? Itt olvashatsz róla. (kattints)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

 

BWNet Magyarország