Nyári tinikrízis – pipa!

Minden kozmetikus praxisában előbb vagy utóbb – inkább előbb – előáll az a válsághelyzet, amikor egy tinédzser halálra vált tekintettel fordul hozzá, és segítéségét kéri. Azt hitte már, hogy minden készen áll a nagy bevetésre, outfit gondosan összeválogatva, az alkalomhoz illő kiegészítő előkészítve, hódító illatú parfüm felpermetezve. Ám az utolsó gyors ellenőrzőpillantás szőrnyű felismeréhez vezet: óriási, élénkvörös, gyulladt pattanás éktelenkedik a homloka kellős közepén. Őt a pánik önti el, a profi kozmetikust pedig a professzionális segítségnyújtás érzése.
Hogy mit csinál ezután? Tudd meg lentebb...

Minden kozmetikus praxisában előbb vagy utóbb – inkább előbb – előáll az a válsághelyzet, amikor egy tinédzser halálra vált tekintettel fordul hozzá, és segítéségét kéri. Azt hitte már, hogy minden készen áll a nagy bevetésre, outfit gondosan összeválogatva, az alkalomhoz illő kiegészítő előkészítve, hódító illatú parfüm felpermetezve. Ám az utolsó gyors ellenőrzőpillantás szőrnyű felismeréhez vezet: óriási, élénkvörös, gyulladt pattanás éktelenkedik a homloka kellős közepén. Őt a pánik önti el, a profi kozmetikust pedig a professzionális segítségnyújtás érzése. <br />
Hogy mit csinál ezután? Tudd meg lentebb...

 

Hogy mit csinálj a kétségbeesett tinivel, abban nem szorulsz segítségre, de a kezelés után érdemes jótanácsokkal ellátni az ifjú vendégedet, az alább 3+1 krízismegoldási javaslatot hosszútávú bizalmi viszonyt alapoz meg:

 

1. Alapozó

Ápol és eltakar szokták mondani. Az alapozóval valóban el tudjuk takarni a fejünkre nőtt kéretlen betolakodót, de ezzel a módszerrel valóban csak elrejteni tudjuk a pattanást. Fontos, hogy ilyenkor a bőrszínedhez leginkább passzoló terméket használj, illetve, ne csak a problémás bőrfelületre vidd fel a matériát. Nyári melegben fontos, hogy minél könnyebb készítményt válassz, hogy biztosítsd bőröd természetes légzését. Hátrány lehet, hogyha táncolni mentek, és nagy erőbedobással kezded ropni, arcodon izzadtság gyöngyök jelennek meg, amik hajlamosak lemosni az alapozót.

 

Curiosa sebkezelő gél, Curiosa gél, Bwnet online időpontfoglaló program

 

2. Kígyóuborka 

Lehet nem is gondoltad volna, de a kígyóuborka az arckezelés svájcibicskája. Nem csak a ráncok elleni harcokban lesz hűséges segéded, de a pattanások ellen is hatékonyan alkalmazható. Nincs más dolgod, mint felkarikázni, megmosni, majd vízbe áztatni. Egy óra úsztatás után, mosd meg az arcodat és hagyd, hogy megszáradjon. Az uborkából kiázott A-,C- és E vitaminok csodákat fognak tenni az arcoddal.

 

Curiosa sebkezelő gél, Curiosa gél, Bwnet online időpontfoglaló program

 

3. Fokhagyma

A következő segítség is a konyhából érkezik. A vámpírok ellen is megbízható fokhagyma, baktérium ölő hatása miatt a pattanások ellen is segítségedre lesz. Nincs más dolgod, minthogy egy gerezdet ketté vágsz és az érintett felületet bedörzsölöd vele. Ezt követően körülbelül egy óráig érdemes fennhagyni, majd pedig bő vízzel jó alaposan lemosni, és gyönyörködni a pattanásmentes arcodban. 

 

3+1. Curiosa sebkezelő gél

A magabiztos emberek mindig vonzóak, a magabiztosság pedig a felkészültségből fakad. Így tehát Neked is mindig fel kell készülnöd a váratlan eseményekre, és a belőled áradó önbizalom irigylésre méltóvá fog tenni. A Curiosa sebkezelő gél ezért sem hiányozhat a Te készletedből sem. Amellett, hogy bármikor gyors segítséget nyújt háztartási balesetek esetén a horzsolások kezelésére, a pattanások ellen is hatékony segítséget nyújt. E mellett a Curiosa sebkezelő gél más termékekkel ellentétben nyáron is bátran használható, hiszen nem teszi fényérzékennyé bőrödet. Légy magabiztos, légy vonzó, tarts magadnál Curiosa sebkezelő gélt!

 

EZ IS ÉRDEKELHET: 3+1 gyors tipp a tökéletes pillantásért (kattints)

 

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország