LONDA PROFESSIONAL OKTATÁS -TREND HAJFESTÉS ÉS HAJVÁGÁS

Hogyan képzeli a Londa Professional a trendi vendéget 2018. őszén? Mitől lesz igazán Random Rebel? A legvagányabb formák és hajszínek variációit tartalmazza hordható formában, de mégsem hétköznapi és pont ez az, ami izgalmas benne. Egy titkos színelhelyezés a hétköznapokra, mely látszódik ha kell, de elrejtheti a vendég ha éppen azt szeretné, ahogy az alkalom megkívánja.

Hogyan képzeli a Londa Professional a trendi vendéget 2018. őszén? Mitől lesz igazán Random Rebel?  A legvagányabb formák és hajszínek variációit tartalmazza hordható formában, de mégsem hétköznapi és pont ez az, ami izgalmas benne. Egy titkos színelhelyezés a hétköznapokra, mely látszódik ha kell, de elrejtheti a vendég ha éppen azt szeretné, ahogy az alkalom megkívánja.

 

Egy inspiráló képzés keretében bemutatjuk a Londa Professional Random Rebel trendjét, amely látványos és a mai kor elvárásainak megfelelően szolgálja ki a vendégek igényét. Variálható formákat, egyedi textúrákat és persze a hozzá illő látványos színvariációkat mutatjuk be.

Az oktatás során a gyakorlati megoldásokra fókuszálunk, így magabiztosan állsz majd a kihívások elé.

 

OKTATÁS IDŐPONTJA:          

2018. október 2. (kedd)

 

OKTATÓK:                              

Képíró Tamás, Pulya Misi     

 

OKTATÁS IDŐTARTAMA:       

10:00 – 17:00

 

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

TANFOLYAM DÍJA:                 

28.000 Ft (Sirowa Hungary partnerek 50%-os kedvezményben részesülnek)

+ 20.000 Ft a babafej ára, amennyiben a gyakorlati részt babafejen szeretnéd elkészíteni (az általunk biztosított modell helyett). A babafejet a tanfolyamot követően a résztvevő hazaviheti. A babafej árára az 50%-os kedvezmény nem vonatkozik. Kérjük, jelentkezésnél tüntesd fel, amennyiben babafejen szeretnél dolgozni.

 

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

MEGTELT

 

Wella Professionals Digitális Programfüzet 2018. ősz-tél ide kattintva elérhető a bwnet.hu oldalán.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország