2024-04-03 10:45:19

Tavaszi körömtrendek 2024 - Frissítsd fel a körmeidet Te is!

Lassacskán életre kel a természet, nyílnak a virágok, tovább élvezhetjük a napfény melengető erejét, így tagadhatatlanul megérkezett a tavasz. Ilyenkor nincs is jobb érzés, mint átalakítani ruhatárunkat, felfrissíteni hajszínünket és természetesen vibráló árnyalatokat választani a körmeinkre.

Tarts velünk és inspirálódj 2024 legtrendibb tavaszi körmeiből!

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE kattintva.

Vibráló színek találkozása - Tavaszi körömtrendek 2024

A bevállalósabbaknak, akik nem félnek egy kis színkavalkádtól, ez a tökéletes választás. Sokszor egészen hihetetlen színkombinációk mutatnak a legjobban. Az egyedi végeredményért pedig nyugodtan vállalj be geometrikus mintákat, vagy apró virágokat! 

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE és IDE kattintva.

Vidám színek - Tavaszi körömtrendek 2024 

Ha az egyszerűség híve vagy, de mégis a tavaszi vidám hangulat megjelenésére vágysz a körmeiden, válassz ki egy vidám, vibráló árnyalatot! Ha szeretnéd, feldobhatod egy kis mintával is, de már maga a szín is biztosan nagyon vadító lesz. 

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE kattintva.

Édes kísértés - Tavaszi körömtrendek 2024 

Sok esetben nem is gondolnánk, hogy a kedvenc gyümölcsünk mintája mennyire jól mutathat a körmeinken is. Apró kis gyümölcs minta fehér színnel, vagy francia manikűrrel kombinálva biztosan azonnal meghozza a kellemes tavaszi hangulatot.

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE kattintva.

Méhecskék repkedése - Tavaszi körömtrendek 2024

A méhek megjelenése is a tavaszhoz köthető, és azt leszámítva, hogy mennyire hasznos állatok, rendkívül aranyosak is. Körmökre felfestve egy tavaszi, vidám hangulatú végeredményt fogunk kapni, amitől biztosan jobb kedvre derülünk. 

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE kattintva.

Halvány pink - Tavaszi körömtrendek 2024

Természetesen a naturális körmök sem tűnnek el az idei repertoárból, így az örök klasszikus halvány pink is fellelhető a trendek listáján. Visszafogott és elegáns választás!

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE és IDE kattintva.

Pasztell árnyalatok - Tavaszi körömtrendek 2024 

A pasztell árnyalatok viselése is egy évről évre visszatérő trendnek számít a tavaszi körmök világában. Ezeket akár mixelheted is egymással vagy feldobhatod egy kis aurora porral az úgynevezett ,,glazed" hatásért, ami szintén verhetetlen trend az elmúlt hónapokban. 

 

tavaszi_koromtrendek_2024

A kép forrása IDE és IDE kattintva.

Körmöst keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban passzoló tavaszi hangulatú körmöt? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő körmöshöz az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a kézápoló szolgáltatást, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS KÖRMÖSÖKHÖZ

 

A főkép forrása IDE kattintva.

 

Ez is érdekelhet: 

Körömtrendek 2024 - a természetes szépség éve

Minden, amit az erősített gél lakkról tudni akartál

Fiatalos félhosszú frizurák 40 felett: stílusos választások